Αττική: Πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ του Snik ο αστυνομικός που συνελήφθη για delivery ναρκωτικών
Νέα

Αττική: Πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ του Snik ο αστυνομικός που συνελήφθη για delivery ναρκωτικών

Αττική: Πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ του Snik ο αστυνομικός που συνελήφθη για delivery ναρκωτικών

Στη σύλληψη δύο αστυνομικών που διακινούσαν ναρκωτικά και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας με περιπολικά, προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες που θεωρείται και ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης, είναι ένας θηριώδης άνδρας με παρελθόν στον χώρο του bodybuilding.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο ειδικός φρουρός που συνελήφθησαν, υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου.

Ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος, μέχρι το 2019 υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ, από την οποία έφυγε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς και αδράνειας.

Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αστυφύλακας που δρούσε από τον Οκτώβρη του 2022, διακινούσε κυρίως ακατέργαστη κάνναβη. Όσον αφορά στην εμπλοκή στην υπόθεση του ειδικού φρουρού, διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για ίδια χρήση.

Ο αστυφύλακας, προμηθευόταν τις ποσότητες ναρκωτικών από έτερο συλληφθέντα, με τον οποίο χρησιμοποιούσαν τις οικίες τους ως χώρους αποθήκευσης. Είχαν τη βοήθεια των συντρόφων τους, οι οποίες ομοίως συνελήφθησαν.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών για τα οποία δε συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, ο 33χρονος αστυφύλακας ήταν πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ του γνωστού τράπερ Snik.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, ο 33χρονος με καλυμμένο το πρόσωπό του, στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες.