Μπάγια Αντωνοπούλου: Τι λέει για την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1
Νέα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Τι λέει για την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Μπάγια Αντωνοπούλου: Τι λέει για την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 πως λύνεται η συνεργασία του σταθμού μαζί της, η Μπάγια Αντωνοπούλου δίνει τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν. Η δημοσιογράφος, μίλησε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται!” για όσα έγιναν στο “Καλημέρα Ελλάδα”. “Υπήρξε μια ένταση που με έκανε να αποχωρήσω από το “Καλημέρα Ελλάδα”” λέει. “Όλοι έχουμε τα όρια μας. Εμένα τα όρια μου ήταν μέχρι εκείνο το σημείο” αναφέρει για το περιστατικό που την οδήγησε να μην επιστρέψει ποτέ στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη.

“Θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερα για εμένα και για την εξέλιξη μου από εδώ και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή. Χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι δεν έμαθα πάρα πολλά από το “Καλημέρα Ελλάδα” και ότι δεν ευχαριστώ τον Γιώργο για αυτά που μου προσέφερε” προσθέτει επιπλέον η Μπάγια Αντωνοπούλου.

“Δεν περίμενα να φύγω έτσι, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη” είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Όπως είπε, στη συνέχεια μίλησε με τον σταθμό για ενδεχόμενη αξιοποίηση σε άλλο πόστο, κάτι που δεν έβγαλε πουθενά και έτσι λύθηκε η συνεργασία τους.

Η δημοσιογράφος αναφέρει πως επικοινώνησε με τον παρουσιαστή του πρωινού ενημερωτικού μαγκαζίνο. “Επικοινωνήσαμε μετά με τον Γιώργο Παπαδάκη για το αν θα παραμείνω στην εκπομπή” λέει και εξηγεί πως ήταν εκείνη που επέμεινε να μην συνεχίζει. “Το τι ήθελε αυτός δεν το γνωρίζω, ούτε μπορώ να απαντάω για κάποιον άλλον”.

Όσο για την απόφαση του σταθμού να μην συνεχίσει τη συνεργασία μαζί της; “Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος εμπόδισε τον σταθμό να με αξιοποιήσει” λέει και προσθέτει: “Θέλω να βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων”.