Μπακοδήμου: Η προσωπική της ζωή, ο πρώην σύντροφος που τα παιδιά της χαρακτήριζαν “νεκροθάφτη” και η φάρσα στον Λιανό
Νέα

Μπακοδήμου: Η προσωπική της ζωή, ο πρώην σύντροφος που τα παιδιά της χαρακτήριζαν “νεκροθάφτη” και η φάρσα στον Λιανό

Μπακοδήμου: Η προσωπική της ζωή, ο πρώην σύντροφος που τα παιδιά της χαρακτήριζαν “νεκροθάφτη” και η φάρσα στον Λιανό

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2night show

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Η γνωστή παρουσιάστρια που τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε στη θέση της κριτικής επιτροπής στο μουσικό show Just The 2 Of Us, εμφανίστηκε φανερά ανανεωμένη κάνοντας τον Γρηγόρη να εικάζει πως κάτι καινούριο υπάρχει στην προσωπική της ζωή.

“Δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω αν συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή σου γιατί αυτό αντανακλάται…”, επισήμανε ο Γρηγόρης on air. Η Μαρία έσπευσε να απαντήσει: “Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου. Δεν συνδέεται πάντα με έναν άλλο άνθρωπο αυτό”.

“Κάποιος άνθρωπος σου το βγάζει αυτό δεν γίνεται”, επέμεινε ο Γρηγόρης με τη Μαρία να ξεκαθαρίζει: “Εγώ πάντως αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω. Όταν με ρωτάνε για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα. Είναι το αδύνατό μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά. Οι μεγαλύτερες σχέσεις μου κρατήσανε τέσσερα χρόνια. Συνήθως είναι ωραία στα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο να δω πόσο το αντέχω, πόσο με αντέχει, τι γίνεται γενικά. Το έχω το θεματάκι μου με τις σχέσεις. Δεν μπορώ τη δέσμευση και γι’αυτό δεν προχωράω στο να συνδεθώ με τον άλλον βαθιά. Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοπετυχημένη. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ”.

Αργότερα η συζήτηση πήγε στην επαγγελματική της πορεία με τον Γρηγόρη να την ρωτάει αν την αρέσει που πλέον είναι μόνη τηλεοπτικά: “Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση για το ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’, μου άρεσε η ιδέα. Η αλήθεια είναι ότι η σχέση με τον Φώτη τηλεοπτικά σε ειδικά projects που ήταν ντουέτο, υπήρχε ανάγκη. Στα άλλα όμως δεν υπήρχε ανάγκη για ντουέτο οπότε δεν προβληματίστηκα καθόλου. Αν έκανα ντουέτο με γυναίκα αυτή θα ήταν η Ναταλία (σ.σ. Γερμανού).

Μεταξύ άλλων η Μαρία αποκάλυψε ότι κάποτε είχε έναν σύντροφο που μαζί με τα παιδιά της τον φώναζαν νεκροθάφτη, λόγω του ότι ήταν χλωμός. Μετά από καιρό τα παιδιά της της είπαν: “ρε μαμά δεν καταλάβαμε γιατί ήσουν εσύ με αυτόν”.
Μια συνέντευξη ανάμεσα στη Μαρία και τον Γρηγόρη δεν θα μπορούσε να μην περιέχει και μια φάρσα. Η γνωστή παρουσιάστρια τηλεφώνησε στον Γιώργο Λιανό υποδυόμενη μια γυναίκα που οργανώνει ένα πάρτι μόνο για γυναίκες και θέλει να τραγουδήσουν στην εκδήλωση ο Λιανός με τον Βαρδή. Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι ότι του ζήτησε να κάνουν ένα μίνι στριπτιζ. Τα γέλια στο πλατό δεν σταμάτησαν…
Στο τέλος της κουβέντας μίλησαν για το Just The 2 Of Us με τη Μαρία να υποστηρίζει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να βρεθεί στη θέση των διαγωνιζόμενων και να αποκαλύπτει ότι έχει τραγουδήσει τραγούδι της Βανδή και ούτε η ίδια δεν κατάλαβε ότι είναι δικό της.