Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω χάσει 11 κιλά. Δεν το κατάλαβα. Χορεύω πολλές ώρες. Έχει κοπεί η όρεξή μου»
Νέα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω χάσει 11 κιλά. Δεν το κατάλαβα. Χορεύω πολλές ώρες. Έχει κοπεί η όρεξή μου»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω χάσει 11 κιλά. Δεν το κατάλαβα. Χορεύω πολλές ώρες. Έχει κοπεί η όρεξή μου»

Όσα είπε για την επέμβαση που την έβαλε σε κίνδυνο και τον σύζυγό της

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στο «Πρωινό» για τα κιλά που έχει χάσει, την επέμβαση που έκανε παλιότερα, για τον σύζυγό της, τα παιδιά της και τη συμμετοχή της στο DWTS.

«Έχω χάσει 11 κιλά. Θέλω άλλα 4-5. Ποιος να μου το λεγε ότι θα μίλαγα για 4-5. Δεν το κατάλαβα. Χορεύω πολλές ώρες. Έχει κοπεί η όρεξή μου και λέω στον άντρα μου χαριτολογώντας “μήπως έχω πάθει νευρική ανορεξία;”».

«Είχα κάνει δακτύλιο και δεν πήγε καλά, τον αφαιρέσαμε γρήγορα, πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου, είχε στρίψει ο δακτύλιος και είχε στεγνώσει το κάτω μέρος στο στομάχι. 2,5 ώρες επέμβαση» είπε χαρακτηριστικά για την προσπάθεια να χάσει κιλά με αυτήν την μέθοδο.

«Αγαπάω όλον τον κόσμο, τα βλέπω όλα θετικά» είπε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Όπως είπε ο παρτενέρ της στο DWTS θα τη σηκώσει δύο φορές στο επερχόμενο live. «Εκεί να δείτε πόσο θα τον λυπηθείτε» είπε με χιούμορ. «Ο χορός ήταν παλιό μου απωθημένο».

«Δεν διαπραγματεύομαι αποτυχία» είπε.

«Είμαστε 36 χρόνια μαζί» είπε για τον σύζυγό της που της τον γνώρισε η Έφη Σαρρή. «Ο καθένας πρέπει να αφήνει χώρο στον άλλον, να σέβεται και να θαυμάζει τον άλλον και να υπάρχει κατανόηση. Στον σύζυγο μου τού αρέσει το κτήμα στα Μέγαρα και φεύγει πολλές μέρες. Στην αρχή εκνευριζόμουν. Μετά είπα ότι όπως εγώ έλειπα μήνες και καθόταν με τα παιδιά πρέπει να σεβαστώ και το δικό του θέμα. Δεν με έχει ζηλέψει ποτέ και είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας, επιστήμονας, με ποιότητα. Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. Όταν εκνευρίζεται εγώ είμαι η υποχωρητική».

Η τραγουδίστρια εξέφρασε τον… καημό της να γίνει γιαγιά είτε από την κόρη της είτε από τον γιο της που ζει στην Ελβετία και είναι σεφ.

«Την Εβελίνα την πίεζα. Όταν κατάλαβε ότι το πήγαινα πολύ στην πίεση σηκωνόταν και έφευγε και μίλαγα μόνη μου» είπε για την Εβελίνα Νικόλιζα.