Μπέσσυ Αργυράκη: «Το μονό που με τρομάζει είναι όταν σκέφτομαι ποσό χρονών είμαι και τρελαίνομαι»
Νέα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Το μονό που με τρομάζει είναι όταν σκέφτομαι ποσό χρονών είμαι και τρελαίνομαι»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Το μονό που με τρομάζει είναι όταν σκέφτομαι ποσό χρονών είμαι και τρελαίνομαι»

α 39 χρόνια γάμου, ο έρωτας με τον σύζυγό της και η επιθυμία της να γίνει γιαγιά

Για τον έρωτα με τον σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα, στα 39 χρόνια γάμου της, τα παιδιά της, αλλά και την επιθυμία της να γίνει γιαγιά, μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Ελένη».

«Τη γειτονία μου εδώ στην παράλια της Γλυφάδας δεν θα την άλλαζα ούτε με το καλύτερο σπίτι στα βόρεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι αδιαφορεί για την ηλικία της αφού έχει όρεξη συνεχώς να δημιουργεί.

Μπέσσυ Αργυράκη: Σε ποια δημοφιλή σειρά θα κάνει επικό γκεστ;

«Εγώ έχω έναν εσωτερικό βρασμό και ψάχνομαι συνεχώς και δημιουργώ. Με το «Dancing with the Stars» και το Just the 2 of US» είχα να κάνω πράγματα και ένα ενδιαφέρον», συμπλήρωσε.

Επίσης, ανέφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από τη ζωή της γιατί έχει μία πολύ όμορφη οικογένεια. «Το μονό που με τρομάζει είναι όταν σκέφτομαι ποσό χρονών είμαι και τρελαίνομαι. Έχω δει που γράφουν για την ηλικία μου και λέω ότι είναι για μία άλλη», υπογράμμισε αναφορικά με την ηλικία της.

Για την οικογένειά της και τα παιδιά της, είπε: «Η κόρη μου μένει μονή της, ο γιος μου είναι στην Ελβετία και μένω με τον άντρα μου. Με τον άντρα μου είμαστε τόσο αγαπημένοι και τόσο ήρεμοι που δεν το βρίσκεις εύκολα. Έχω βρει έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν γεννημένος για οικογένεια άλλα και εγώ ήμουν τελικά. Έχουμε μία πολύ όμορφη γεμάτη νοιάξιμο συμβίωση και είναι πραγματικά έρωτας μετά από 39 χρονιά γάμου».

«Θα ήθελα ένα εγγονάκι άλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή. Παλιά ήμουν πιο επιθετική και πιεστική με την κόρη μου και το γιο μου να κάνουν παιδιά», παραδέχτηκε στη συνέχεια της συνέντευξης η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Μία φορά το μήνα εμφανίζομαι στη «Σφίγγα» και είναι η πιο γλυκιά μου αντιβίωση», κατέληξε.