Μπέσσυ Μάλφα: «Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα που έχασα τη μητέρα μου»
Νέα

Μπέσσυ Μάλφα: «Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα που έχασα τη μητέρα μου»

Μπέσσυ Μάλφα: «Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα που έχασα τη μητέρα μου»

Όσα θα δούμε απόψε στο «Αυτός κι ο άλλος»

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ είναι απόψε η Μπέσσυ Μάλφα, η οποία μίλησε για την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής της στο θέατρο, όταν έπαιξε σε παράσταση την ίδια μέρα που έχασε τη μητέρα της.

«Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα που έχασα τη μητέρα μου. Τη θυμάμαι ως πολύ σημαντική μέρα γιατί ήταν 7.20 ή 6.20 που μου είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ότι “εμείς είμαστε εδώ και σε περιμένουμε, έλα να πιούμε ένα καφεδάκι”. Τους είπα ότι θα έρθω για το καφεδάκι. Όταν έφτασα, είδα ένα γεμάτο θέατρο και τους συναδέλφους μου να με περιμένουν με αγάπη. Ήρθε και ο αδερφός μου με αγάπη», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και συνέχισε:

«Ήταν σημαντικό για εμένα να παίξω γιατί οι γονείς μου ήταν αυτοί που με στήριξαν σε όλα όσα έκανα στη ζωή μου. Ήταν μία πολύ σημαντική ημέρα για εμένα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρθηκε και σε εκείνα που την ενοχλούν. «Με ενοχλεί όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, όταν είναι αγενής και κυνικός. Αν σου πω ιστορίες από το θέατρο, θα σου πω ότι αυτούς τους λυπάμαι».

Η ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ο οποίος είναι «γκουρμετζής» και αποκάλυψε ότι είχε αρνηθεί τον ρόλο της «Δήμητρας» στο «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς».