Μπέττυ Μαγγίρα: «Το σχόλιο του Βασάλου ήταν πολύ εύστοχο, απλά δεν συνηθίζουμε το κάνουμε στην τηλεόραση»
Νέα

Μπέττυ Μαγγίρα: «Το σχόλιο του Βασάλου ήταν πολύ εύστοχο, απλά δεν συνηθίζουμε το κάνουμε στην τηλεόραση»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Το σχόλιο του Βασάλου ήταν πολύ εύστοχο, απλά δεν συνηθίζουμε το κάνουμε στην τηλεόραση»

«Υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει» είπε για το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την παρουσία της στην πρωινή ζώνη αλλά και για τα όσα έγιναν μετά το σχόλιό της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Πάντα βρίσκω ψεγάδια στον εαυτό μου. Όλες οι γυναίκες το έχουμε αυτό. Αλλά ξέρω να τονίζω τα καλά μου στοιχεία. Αν δεν μου αρέσουν τα πόδια μου θα τονίσω τη μέση μου» είπε για την εμφάνισή της.

Για τον σύζυγό της που είναι 20 χρόνια μαζί είπε: «Αισθάνεσαι ωραία που δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Σε καταλαβαίνει πια ο άλλος με τα μάτια και πολύ σημαντικό είναι και το χιούμορ».

«Μπορώ να σταθώ σε οποιοδήποτε περιβάλλον με βάλεις, θα φέρω στο περιβάλλον που πάω τον χαρακτήρα μου. Δεν αλλοίωσα ποτέ τον χαρακτήρα μου, την αυθεντικότητα μου και τον αυθορμητισμό μου. Και για αυτό μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη».

«Την πρώτη χρονιά έχεις περισσότερη όρεξη, τη δεύτερη χρονιά όμως έχει μπει στο νερό στο αυλάκι. Πέρα από τη θεματολογία έχεις και πάρα πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Το πρωινό είναι ένας μαραθώνιος, είναι πρωταθλητισμός, αυτό εισέπραξα.

Μόνο πρωινό δεν είχα κάνει είναι αλήθεια.

Υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει. Ίσως είναι η δουλειά που έβαλα το περισσότερο μεράκι και δουλειά δουλειά. Υπάρχει μια επικοινωνία που δεν σταματάει ποτέ.

Μου λείπει το σόου αλλά δεν είναι εποχές για σόου.

Δε θα άφηνα το πρωινό για βραδινό παρότι μου αρέσει και μου πάει, γιατί και το αγάπησα και έχω μοχθήσει για αυτό. Δεν μου βγήκε σε καλό παλιότερα που έκανα πολλά διαφορετικά πράγματα. Ήμουν και πιο νέα, ήταν και οι προτάσεις δελεαστικές.

Ως παρουσιάστρια ξεκίνησα σε τηλεπαιχνίδι, συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Γαλίτη και παρουσίαζε ο Πέτρος Φιλιππίδης» είπε.

«Όταν πάει ένας καλεσμένος δεν του το λες αυτό. Δεν ήταν άστοχο το σχόλιο του Βασάλου. Ήταν πολύ εύστοχο, απλά δεν συνηθίζουμε να το κάνουμε στην τηλεόραση. Το είπα επειδή βγήκε ο Τριαντάφυλλος και είπε ότι δεν μιλούσε. Και μετά το προχώρησα και το έκανα σχέδιο εξόντωσης των παλιών!» είπε με χιούμορ.

Μιλώντας για τις κόρες της, αποκάλυψε ότι η μεγάλη θέλει να γίνει ηθοποιός. «Δεν ξέρω αν το θα το είχε επιλέξει αν δεν ήμουν εγώ η μαμά της. δεν θα το μάθω ποτέ. Ευτυχισμένες να είναι, εγώ θα τους δώσω όλα τα εφόδια να είναι έτοιμες να βγουν στην κοινωνία».