Μπέτυ Αρβανίτη: «Ο ελληνικός κινηματογράφος είχε πολύ σπουδαίους κωμικούς ηθοποιούς. Όλα τα άλλα είναι αμερικάνικες μιμήσεις…»
Νέα

Μπέτυ Αρβανίτη: «Ο ελληνικός κινηματογράφος είχε πολύ σπουδαίους κωμικούς ηθοποιούς. Όλα τα άλλα είναι αμερικάνικες μιμήσεις…»

Μπέτυ Αρβανίτη: «Ο ελληνικός κινηματογράφος είχε πολύ σπουδαίους κωμικούς ηθοποιούς. Όλα τα άλλα είναι αμερικάνικες μιμήσεις…»

Όσα είπε για τη θεατρική της παράσταση και τη ζωή της αλλά και τον γιο της, Αλέξη Σταμάτη.

Η Μπέτυ Αρβανίτη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και το «Πάμε Δανάη» για τη θεατρική της παράσταση και τη ζωή της αλλά και τον γιο της, Αλέξη Σταμάτη.

«Έγινα μητέρα πολύ νέα και σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί με τον γιο μου. Και κερδίσαμε και χάσαμε.

Εκείνος έχασε το να έχει μία κλασική μητέρα που πιθανότατα να τη χρειαζόταν, εγώ έχασα το να βιώσω το θαύμα της μητρότητας, που τότε το έβλεπα λίγο σαν παιχνίδι.

Αυτό χάσαμε στην αρχή.  Τώρα όμως που ωριμάσαμε και οι δύο, έχουμε κερδίσει μία τόσο βαθιά και ουσιαστική σχέση που τελικά άξιζε τον κόπο.

Αυτή τη διαδρομή δεν την προτείνω σε άλλους ανθρώπους.

Μου έχουν βγει τώρα τα μαμαδίστικα με τον γιο μου και έχει μεγάλη πλάκα. Και εκείνος το διασκεδάζει και μου λέει “πού τα θυμήθηκες αυτά;”», είπε.

«Ο θάνατος δεν αποτελεί μέρος της ζωής, είναι κάτι άλλο. Είναι μία κατάσταση διαφορετική. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι συμφιλιωμένη» είπε.

«Αγαπώ τη θάλασσα και τον 2,5 ετών εγγονό μου, είναι το θαύμα του κόσμου και είμαι πλέον πολύ ώριμη για να το ζήσω. Είναι ένα δώρο που είχα σκεφτεί ότι δεν θα το ζήσω, ότι δεν θα μου συμβεί.

Ξαφνικά μου ήρθε και είναι πολύ σπουδαίο, να βλέπεις ένα παιδί να μπαίνει σε αυτήν την περιπέτεια που λέγεται “ζωή”!

Θα ήθελα να δω τι θα κάνει ο Ερμής στη ζωή του όταν μεγαλώσει και αυτό δεν θα το προλάβω. Διασκεδάζει μαζί μου. Προσπαθώ τις Δευτέρες μου να τις αφιερώνω πάντα στον Ερμή», είπε για τον εγγονό της.

Η ηθοποιός παραδέχεται πως δεν είναι ιδιαίτερα πρακτική και οργανωτική και στέλνει το δικό της ευχαριστώ στον σύντροφό της, Βασίλη Πουλαντζά, γιατί χωρίς εκείνον το θέατρό τους δεν θα υπήρχε.

«Δεν είμαστε καθόλου ίδιοι, αλλά έχουμε ίδια οπτική ζωή. Η μεγαλύτερη μας απόκλιση είναι ότι εκείνος είναι πιο πρακτικός από εμένα».

Η Μπέτυ Αρβανίτη φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση.

«Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να ντύνομαι καλά, να αρέσω αλλά δεν με καθορίζει» είπε.

«Θεωρώ ότι ο ελληνικός κινηματογράφος είχε πολύ σπουδαίους κωμικούς ηθοποιούς. Όλα τα άλλα είναι αμερικάνικες μιμήσεις…

Έχω μία ζεστή ανάμνηση από τον κινηματογράφο. Η ταινία την οποία ξεχωρίζω και την είχα πιστέψει είναι η “Ανοιχτή Επιστολή”», είπε.