Μπέτυ Μαγγίρα: «Θα πήγαινα στο Survivor μόνο εάν δεν είχα στον ήλιο μοίρα»
Νέα

Μπέτυ Μαγγίρα: «Θα πήγαινα στο Survivor μόνο εάν δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

Μπέτυ Μαγγίρα: «Θα πήγαινα στο Survivor μόνο εάν δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

Η παρουσιάστρια μιλά και για το bullying που της έκαναν στο σχολείο

Η Μπέτυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο, το μήνυμα που έστειλε σε θαυμάστρια του συζύγου της, Δημήτρη αλλά και το ενδεχόμενο να πάει στο Survivor.

Η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραδέχτηκε ότι στο σχολείο αρκετοί από τους συμμαθητές της την κορόιδευαν γιατί είχε στραβισμό, φορούσε γυαλιά και ήταν πολύ αδύνατη.

«Είχα στραβισμό, το ένα μου μάτι κοιτούσε στην ευθεία και το άλλο ερχόταν λίγο πιο μέσα. Μου έκλειναν το ένα μάτι για να δυναμώσει και το άλλο και είχα και γυαλιά. Έχω κενό μνήμης από πρώτη δημοτικού μέχρι τρίτη δημοτικού που είχα στραβισμό και φορούσα τα γυαλιά, μετά συνέχισα να τα φοράω γιατί είχα μυωπία και έχω κενό μνήμης. Πιστεύω ότι αυτό συνέβη επειδή είχα τραυματιστεί. Με φώναζαν και άλλα. Αιθιοπία γιατί ήμουν αδύνατη, ήμουν 25 κιλά κλαράκι ή Μπετόβεν, από το όνομα, τα γυαλιά, το πιάνο».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό, όπου μία θαυμάστρια του Δημήτρη Μάζη, του έστειλε φωτογραφία αλλά απάντησε εκείνη.

«Μου τα έδειχνε τα μηνύματα ο Δημήτρης, γιατί είναι αθώος. Εκνευριζόμουν και μου έλεγε: “μην μπεις καν στη διαδικασία να απαντήσεις”. Ώσπου μία έστειλε ένα μήνυμα και της απάντησα. Του έγραφε: “βρε Δημήτρη μου, αυτή η φωτογραφία που έχεις βάλει στο προφίλ σου σε αδικεί”. Ήξερε ότι είναι παντρεμένος μαζί μου και έχει και παιδιά. Δεν είναι καμιά τελείως ξένη. Κάπου τον συναντούσε. Παίρνω κι εγώ το κινητό και της στέλνω: “Γεια σου, είμαι η Μπέττυ Μαγγίρα. Είμαι η γυναίκα του Δημήτρη Μάζη. Εγώ διάλεξα την φωτογραφία. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Μήπως θέλεις να την αλλάξω;”».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Μου έχουν πει για Survivor αλλά δεν θα πήγαινα ποτέ, δεν μπορώ καθόλου αυτή τη διαδικασία. Μόνο εάν δεν είχα στον ήλιο μοίρα».