BH90210: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη σύζυγο του “Μπράντον”;
Νέα

BH90210: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη σύζυγο του “Μπράντον”;

BH90210: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη σύζυγο του “Μπράντον”;

Καθώς τα γυρίσματα της αναβιωμένης σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” είναι πυρετώδη, νέα πρόσωπα προστίθενται στο καστ.

Αυτά θα πλαισιώσουν τους βασικούς πρωταγωνιστές που παρεμένουν οι ίδιοι όπως στο πρώτο σίριαλ.

Τα τελευταία νέα αφορούν την ηθοποιό που θα υποδυθεί τη σύζυγο του Μπράντον, κατά κόσμον Jason Priestley.

Σύμφωνα με τη Fox, πρόκειται για την Vanessa Lachey.

Η “Καμίλ”, ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί θα είναι μία δυναμική δημοσιοσχετίστρια που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην απαιτητική της καριέρα και την οικογένεια.

Η 38χρονη Lachey θέλησε να γιορτάσει τον νέο της ρόλο με ένα αστείο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

“Η νέα μου δουλειά έχει έναν θρυλικό ταχυδρομικό κώδικα. Ακόμα τσιμπιέμαι για να πιστέψω ότι θα μπω σε αυτό το υπέροχο καστ για να παίξω τη γυναίκα του Jason Priestley. Αυτό το σίριαλ ήταν τα πάντα για μένα τη δεκαετία του 90”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My NEW JOB has a pretty iconic zip code!!! I am still pinching myself that I get to join this incredible cast & play Jason Priestley’s wife. This show was EVERYTHING to me in the 90’s! Now excuse me while I continue doing my happy dance while rockin’ out to this song!!! ❤️#BH90210

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Lachey (@vanessalachey) στις

Η Vanesa Minnillo (Lachey μετά τον γάμο της με τον Nick Lachey) έχει υπάρξει εστεμμένη σε διαγωνισμό ομορφιάς, υπήρξε παρουσιάστρια του Entertainment Tonight και έχει κάνει πέρασμα από πολύ διάσημα σίριαλ της αμερικανικής τηλεόρασης, όπως η “Τόλμη και Γοητεία”, “Χαβάη 5-0”, How I met your mother, κ.ά.