Big Brother: Υπέγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης
Νέα

Big Brother: Υπέγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης

Big Brother: Υπέγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Μεσημέρι" και η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο “Μεγάλος Αδελφός” επιστρέφει στις οθόνες μας ολοταχώς και άρχισαν μάλιστα να πέφτουν και οι πρώτες υπογραφές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μεσημέρι”, ο Χάρης Βαρθακούρης υπέγραψε χτες το απόγευμα, κατοχυρώνοντας και επίσημα πια τον ρόλο του παρουσιαστή στο πιο πολυσυζητημένο reality όλων των εποχών.

Μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες και ο αυθορμητισμός του Χάρη έχει προκαλέσει τις ανησυχίες του καναλιού για το τι θα βγει προς τα έξω στα προσεχή κυριακάτικα live.

Ακόμα μια αποκλειστική πληροφορία που μετέδωσε η εκπομπή είναι, ότι στο πρώτο live θα δούμε τον “Τσάκα”, κατά κόσμον, Γιώργο Τριανταφυλλίδη και υπάρχει και ένα ανοιχτό ενδεχόμενο να τον συνοδεύσει και ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

Το μόνο που απομένει είναι να διαπιστώσουμε ποια φωνή θα “ντύσει” το τηλεοπτικό πρόγραμμα, αφού η εταιρεία δε θέλει να ανήκει σε γνωστό άτομο.

https://streamable.com/nt8hc

Λίγο αργότερα ήρθε φυσικά και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

“Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χάρη Βαρθακούρη.
Ο δημοφιλής συνθέτης και ερμηνευτής εντάσσεται στο δυναμικό του σταθμού, με διαφορετικό ρόλο από αυτόν που μας έχει συνηθίσει.
Ο Χάρης Βαρθακούρης, με το ανατρεπτικό του χιούμορ, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο «Big Brother» της νέας εποχής, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των live shows”.