Μπουράκ Χακί: Είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο; Τι είπε στις Roomies
Νέα

Μπουράκ Χακί: Είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο; Τι είπε στις Roomies

Μπουράκ Χακί: Είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο; Τι είπε στις Roomies

Μίλησε επίσης για την αναβολή των γυρισμάτων με τη Μιμή Ντενίση

Ένα ξεχωριστό καλεσμένο μέσω video κλήσης είχαν σήμερα οι Roomies στην εκπομπή τους στο Mega. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού μίλησαν με τον Μπουράκ Χακί που ζει πια στη φάρμα του στην Τουρκία.

Μιλώντας, αρχικά, για το μεγάλο σεισμό στη Σμύρνη ο Τούρκος ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήταν μεταξύ Σμύρνης και Σάμου και η κυβέρνηση στην Τουρκία είπε πως ήταν 6,8 Ρίχτερ. Ήταν δυνατός. Περίπου 500 άνθρωποι τραυματίστηκαν και κτήρια κατέρρευσαν. Αυτές οι στιγμές είναι λυπηρές»

Στην ερώτηση, αν σκέφτεται να έρθει στην Ελλάδα, απάντησε: «Θα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα, αλλά εξαιτίας των προβλημάτων στα σύνορα και του ιού δεν μπορώ αυτήν τη στιγμή». Ενώ, αναφέρθηκε και στην αναβολή των γυρισμάτων της ταινίας που ετοιμάζει με τη Μιμή Ντενίση: «Με τη Μιμή Ντενίση συζητάμε για την ταινία τα τελευταία 3 χρόνια και είχαμε κανονίσει να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Αναβλήθηκαν, όμως, λόγω της πανδημίας για το 2021».

Αναφερόμενος στη ζωή στη φάρμα, ο γοητευτικός Μπουράκ χακί είπε: «Κάνω διάφορες αγροτικές εργασίες. Μαζεύουμε καρύδια και όταν έχω χρόνο έρχομαι εδώ» και συμπλήρωσε: «Ζω στη φάρμα με την οικογένειά μου. Με τη γιαγιά και τη μητέρα μου. Αλλά αν ρωτάς κάτι άλλο έχω να σας πω ότι είμαι μόνος».

https://streamable.com/7vclkd