Canadair: Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδελφός του Περικλή Στεφανίδη
Νέα

Canadair: Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδελφός του Περικλή Στεφανίδη

Canadair: Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδελφός του Περικλή Στεφανίδη

Πότε θα πραγματοποηθεί η κηδεία του;

Τα ονόματά τους, Περικλής Στεφανίδης και Χρήστος Μουλάς. Το χαρακτηριστικό τους πλέον; Αθάνατοι!

Οι δύο πιλότοι του μοιραίου Canadair της Καρύστου άφησαν την τελευταία τους πνοή πάνω στο καθήκον τους και παλεύοντας με τις φλόγες.

Ο Περικλής Στεφανίδης ήταν μόλις 26 ετών, ενώ ο 34χρονος Χρήστος Μουλάς σε περίπου έξι μήνες θα γινόταν πατέρας για πρώτη φορά.

Ο θρήνος και η οδύνη των οικογενειών των δύο ανδρών δεν περιγράφεται. Στο σπίτι του 27χρονου ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, όπως αναφέρει το Mega, καταφθάνουν από νωρίς το πρωί φίλοι και συγγενείς για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Ένας γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο ψυχολόγοι, που έφτασαν χθες στη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειάς του, που δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε έτσι ο άνθρωπός τους.

Οι κηδείες των δύο πιλότων θα γίνουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Το τελευταίο «αντίο» στον Περικλή Στεφανίδη θα πουν με όλες τις τιμές στο Κιλκίς την Πέμπτη, οι δικοί του άνθρωποι.

Σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα», την Παρασκευή (28/07) στο Γαβαλοχώρι θα πουν το τελευταίο «αντίο» συγγενείς, φίλοι αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία στον Χρήστο Μουλά, στην εκκλησία του Αγίου Σεργίου, στις 11 το πρωί.

Διαβάστε ακόμα

Canadair: Τα τελευταία λόγια των πιλότων – «Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε»