Celebrity Travel: Στο παραμυθένιο σκηνικό του San Blas ο Νίκος Κοκλώνης με τον Γιάννη Σπαλιάρα
Νέα

Celebrity Travel: Στο παραμυθένιο σκηνικό του San Blas ο Νίκος Κοκλώνης με τον Γιάννη Σπαλιάρα

Celebrity Travel: Στο παραμυθένιο σκηνικό του San Blas ο Νίκος Κοκλώνης με τον Γιάννη Σπαλιάρα

Το δεύτερο μέρος του ταξιδιού τους στον Παναμά έρχεται την Κυριακή

Στον… παράδεισο θέλει να μας μεταφέρει αυτήν την Κυριακή στις 20.00 στο Open ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Mr Travel με καλεσμένο τον Γιάννη Σπαλιάρα συνεχίζουν την περιήγηση στον Παναμά και επιφυλάσσουν πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Ζουν την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης και παρατηρούν το πώς αλλάζει η εικόνα της πρωτεύουσας δύο φορές την ημέρα, εξαιτίας της άμπωτης και της παλίρροιας.

Δοκιμάζουν τα αυθεντικά καπέλα Πάναμα και μαθαίνουν ποια είναι η διαφορά τους από όλα τα αντίστοιχα.


Περπατούν στην καρδιά του οικονομικού κέντρου της πόλης και μιλούν για το πόσο επηρέασε τα δεδομένα το σκάνδαλο των Panama Papers.

Από την περιήγησή τους δεν θα λείψει και η νυχτερινή διασκέδαση. Νίκος και Γιάννης δοκιμάζουν εμβληματικά παναμέζικα κοκτέιλ και αποκαλύπτουν το πιο εντυπωσιακό μυστικό της χώρας.

Και το ταξίδι συνεχίζεται: 3 ώρες χωρίζουν την πρωτεύουσα από τον παράδεισο. Ο Νίκος Κοκλώνης με τον Γιάννη Σπαλιάρα, αφού διασχίσουν ένα τροπικό δάσος, περνάνε τα σύνορα και φτάνουν στην περιοχή Guna Yala, την ημιαυτόνομη περιοχή με τοπικό κυβερνήτη, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του Παναμά.

Γνωστή και ως San Blas είναι ένα παραδεισένιο αρχιπέλαγος έξω από την ανατολική ακτή του Παναμά που περιλαμβάνει περισσότερα από 300 νησιά, 49 από τα οποία κατοικούνται από τους γηγενείς πληθυσμούς Γκούνα.

Οι Γκούνας, ζουν ακόμα όπως οι πρόγονοί τους. Κυρίαρχοι εκεί είναι τα διάφανα νερά, η λευκή άμμος, τα κοχύλια, οι αστερίες, οι καρύδες και οι μικρές ξύλινες καλύβες των ιθαγενών Γκούνα, καλυμμένες με φοινικόφυλλα.

Το εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον που πρωταγωνίστησε στην ισπανική σειρά Casa de Papel, ως το παραμυθένιο μέρος όπου αυτοεξορίστηκαν οι πρωταγωνιστές, γίνεται ιδανικό σκηνικό για χαλαρές στιγμές και εκ βαθέων εξομολογήσεις.