Χαμός στο διαδίκτυο με τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού δίπλα από άστεγο
Νέα

Χαμός στο διαδίκτυο με τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού δίπλα από άστεγο

Χαμός στο διαδίκτυο με τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού δίπλα από άστεγο

Τα αιχμηρά σχόλια των πρωινών πάνελ

Από χθες μία εικόνα φωτογράφισης στο κέντρο της Αθήνας σε απόσταση αναπνοής από έναν άστεγο προκάλεσε σάλο αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο με το σοκαριστικό θέαμα που απεικονίζει.

Λίγες ώρες αργότερα, μαθαίναμε ότι ο φωτογράφος είναι ο Δημήτρης Σκουλός και η φωτογράφιση αφορούσε κάποιο concept στο GNTM.

Πράγματι, ο Δημήτρης Σκουλός ήταν εκείνος που κρατούσε την κάμερα, ωστόσο, όχι στα πλαίσια του διαγωνισμού μόδας αλλά ανεξάρτητης δουλειάς.

Η Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε» πήρε τον λόγο δηλώνοντας πως πρόκειται για μία «στενάχωρη φωτογραφία» δίνοντας μεγάλη έμφαση στην πηγή του προβλήματος και πώς θα εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα με ανθρώπους που πεινούν στον δρόμο.

https://streamable.com/fsv24g?fbclid=IwAR14dv46HBHOy9qyFMH9_LTjc1UE5IzOjm6tFAbsn3-PvpyyTRKANXiHuzw

Παράλληλα, και ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό» σχολίασε το θέμα καταδικάζοντας κατηγορηματικά την κίνηση αυτή που κατά τον ίδιο είναι το πρόσωπο της Ελλάδας του 2020. Το πρόσωπο της αδιαφορίας απέναντι στα δεινά των τρίτων που βρίσκονται έξω από τον κύκλο μας, επομένως και του ενδιαφέροντός μας.

«Μου έχει ματώσει την καρδιά αυτή η φωτογραφία. δεν χρειάζεται μερικές φορές να πούμε πόσο μικρόκοσμος είναι ο κόσμος που ζούμε και της τηλεόρασης σε σχέση με όσα γίνονται. Θα μπορούσε να έχει τίτλο Ελλάδα 2020. Θέλουμε να φωτογραφίσουμε για να κάνουμε επιτυχία και εξώφυλλα και δίπλα στα πόδια μας είναι μία τραγική ιστορία. Καλό θα ήταν να αποκτήσουμε λίγη τσίπα«, ανέφερε ο δημοσιογράφος.