Χάρης Χριστόπουλος: Θα τον δούμε τη νέα σεζόν στο Happy Day;
Νέα

Χάρης Χριστόπουλος: Θα τον δούμε τη νέα σεζόν στο Happy Day;

Χάρης Χριστόπουλος: Θα τον δούμε τη νέα σεζόν στο Happy Day;

Τι δήλωσε για το τηλεοπτικό του μέλλον;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε ο Χάρης Χριστόπουλος και μίλησε για την πρωτόγνωρη περίοδο που βιώνει καθώς πρόσφατα έγινε πατέρας.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από την παρέα της εκπομπής για το τηλεοπτικό του μέλλον. Συγκεκριμένα όταν η Ναταλί Κάκκαβα του είπε ότι στεναχωριέται που δεν θα τον δούμε στο Happy Day τη νέα σεζόν, ο Χάρης απάντησε: «Πώς το ξέρετε αυτό εσείς;

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Η ομάδα είναι εκπληκτική. Λατρεύω την αρχισυντάκτρια και τη Σταματίνα και μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι. Λέγονται και γράφονται διάφορα… Μην τα πιστεύετε. Προτάσεις ειδικά αυτή την εποχή υπάρχουν χιλιάδες.

Δεν λέω τίποτα. Άμα αρχίζω και σας λέω τώρα θα γίνει κομφούζιο. Λοιπόν, όπως είναι τα πράγματα, μένουν. Δεν έχει αλλάξει κάτι.

Θέλω να δω κάποια στιγμή την έκπληξη στα πρόσωπά σας. Σε λίγες μέρες…».

Ορμώμενος από αυτή την ατάκα ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον ρώτησε αν θα τον δούμε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

«Τι πονηρός είναι αυτός ο Γκουντάρας; Περίμενε, το Ελλάδα έχεις ταλέντο θα βγει στον αέρα; Δεύτερη σεζόν, όχι τώρα. Δεν έχω καταλάβει κάτι… Γιατί κάποιος πρέπει να είναι σε ένα κανάλι και δεν μπορεί ταυτόχρονα να είναι και σε άλλο;

Μην με ανακρίνετε. Δεν θα σας πω τίποτα για τα επαγγελματικά γιατί την έχω πατήσει στο παρελθόν. Είχα πει ναι σε κάτι και τελικά ήμουν κάπου αλλού», δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.