Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το trailer της εκπομπής τους
Νέα

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το trailer της εκπομπής τους

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το trailer της εκπομπής τους

Τι αποκάλυψαν για το «Σου Κου family», τους συνεργάτες και τον ανταγωνισμό

Για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζουν στον ΣΚΑΪ, το «Σου Κου Family» μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στα παρασκήνια του γυρίσματος για το trailer ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη. Το γνωστό ζευγάρι ετοιμάζεται να αναλάβει μαζί εκπομπή και μιλά για τον ανταγωνισμό και τις πρώτες επαφές για τα πρόσωπα που θα είναι στο πάνελ τους.

«Τη Ναταλία Γερμανού την αγαπώ πολύ. Είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος. Μιλά εξαιρετικά ελληνικά, έχει μια ηρεμία που με κερδίζει και είναι φίλη μου», είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Σε ερώτηση για τις προτάσεις που δέχτηκε μετά την αποχώρηση από τον Alpha είπε: «Δεν θα πω ποτέ τις προτάσεις που μου έχουν γίνει. Το θεωρώ άκομψο και απέναντι στους ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά. Όταν έφυγα από τον Alpha ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή συναισθηματικά. Τώρα πιστεύω ότι ήταν ένα σημαντικό μάθημα».

«Το να είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου που ξέρει τα κουμπιά σου, όλα λύνονται. Θα υπάρξουν τα πάνω και τα κάτω», είπε τέλος για τη συνεργασία με τον σύζυγό της.

Με τη σειρά του και ο Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε: «Δοκιμάσαμε τη χημεία μας με κάποιους ανθρώπους. Με τη Χριστίνα Πολίτη είχαμε χημεία και το ήξερα από πριν ότι θα έχουμε. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είναι φίλος και γνωστός εδώ και χρόνια. Για τη Ρασέλ ρωτήστε τη γυναίκα μου αν είχαμε χημεία. Τέλος, τον Mike δεν τον ήξερα, αλλά είναι καταπληκτικό παιδί».

«Θα συζητούσα ξανά για το Big Brother και δεν θα ήμουν αρνητικός, αλλά δεν μπορώ να πω “φέρτε να υπογράψω”. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ανταλλάξαμε μόνο μια ευχή, λόγω ημερών».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό είπε: «Θα το κάνω, γιατί οφείλω να το κάνω».

https://streamable.com/ril66c