Χάρης Ρώμας: “Δεν θέλω να βγει το ‘Καφέ της Χαράς’ την τρέχουσα σεζόν”
Νέα

Χάρης Ρώμας: “Δεν θέλω να βγει το ‘Καφέ της Χαράς’ την τρέχουσα σεζόν”

Χάρης Ρώμας: “Δεν θέλω να βγει το ‘Καφέ της Χαράς’ την τρέχουσα σεζόν”

Όσα δήλωσε στο Happy Day

Τις δυσμενείς συνθήκες που βιώνει ο καλλιτεχνικός χώρος στη χώρα σχολίασε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή Happy Day.

Αρχικά αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού με την ιδιότητα του τομεάρχη Πολιτισμού στην Περιφέρεια Αττικής, λέγοντας ότι γίνονται προσπάθειες να στηριχτούν οι καλλιτέχνες σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

https://streamable.com/mn7yki

Όσον αφορά το “Καφέ της Χαράς” αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου, καθώς είναι επιθυμία του πια να επιστρέψει η σειρά δυναμικά από τον Οκτώβριο  στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Από την πορεία που ακολούθησε το “Καφέ” νιώθει απόλυτα δικαιωμένος και δηλώνει πως αυτό ήταν το κατάλληλο timing για την επιστροφή της σειράς

“Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα λίγο πιο αργά από τους άλλους κι αυτό γιατί έχω τελειώσει την Ιατρική και έχω μια ευαισθησία απέναντι στην προφύλαξη των συνεργατών μου”.

“Δεν θέλω να βγω την τρέχουσα σεζόν πια γιατί ‘Καφέ της Χαράς’ αλά παλαιά με την Άννα Χατζησοφιά γράφουμε μόνοι μας χωρίς ομάδα βοηθών συγγραφέων όπως είθισται για να βγαίνουν δύο επεισόδια την εβδομάδα”.

“Αποφάσισα να βγάλουμε τα επεισόδια και να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα του χρόνου και να παίζουμε κάθε εβδομάδα από τον Οκτώβριο”, κατέληξε.

https://streamable.com/6773ce