Χάρης Ρώμας: “Το “Καφέ της Χαράς” θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη Ρένια”
Νέα

Χάρης Ρώμας: “Το “Καφέ της Χαράς” θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη Ρένια”

Χάρης Ρώμας: “Το “Καφέ της Χαράς” θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη Ρένια”

Στην πολυσυζητημένη, το τελευταίο διάστημα, επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” αναφέρθηκε ο Χάρης Ρώμας. Καλεσμένος της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται!”, ο δημιουργός του επιτυχημένου σίριαλ ξεκαθάρισε πως τα νέα επεισόδια θα αφορούν σε sequel και όχι reunion ή remake.

“Το πιάνουμε 8 χρόνια μετά, όσα είναι και τα χρόνια που έχουν περάσει. Οι βασικοί ήρωες θα βρεθούν ξανά στο Κολοκοτρωνήτσι” είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το ζήτημα της συμμετοχής της Ρένιας Λουιζίδου, ο Χάρης Ρώμας υπήρξε σαφής. “Αν με ρωτάς αν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη Ρένια (Λουιζίδου), θα μπορούσε να γίνει και χωρίς τη Ρένια. Αλλά δεν θα γίνει χωρίς αυτή”, είπε.

Ο συμπρωταγωνιστής της στην κλασική πλέον κωμωδία του ΑΝΤ1 δήλωσε πως δεν επιθυμεί να πιέσει την ηθοποιό που εμφανίζεται στη σειρά “Το Σόι Σου”. “Δεν θα ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση μια τόσο αγαπημένη φίλη και τόσο σημαντική συνάδελφο, που είναι δεσμευμένη αυτή τη στιγμή σε μια δουλειά πετυχημένη και σε ένα άλλο κανάλι” σχολίασε.

Πρωταγωνιστής το καφέ

“Πρωταγωνιστής είναι το ίδιο το “Καφέ της Χαράς”” σχολίασε περαιτέρω για την σειρά ο Χάρης Ρώμας, που δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το στόρι των νέων επεισοδίων. Ωστόσο, εξήγησε πως θα προστεθούν νέοι χαρακτήρες, ενώ δεν θα δούμε όλα τα πρόσωπα που εμφανίζονταν τότε στο σίριαλ.

Από τους συνεργάτες του, ανέφερε πως θα βρίσκεται στο sequel χωρίς αμφιβολία ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Για τον ρόλο του Φατσέα άλλωστε, δήλωσε πως έχει απασχολήσει ακόμη και ελληνικό πανεπιστήμιο. “Έγινε ολόκληρη διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής, με αντικείμενο τα “Φατσέικα”, όπου εγώ και η Άννα Χατζησοφιά  ήμαστε επίτιμοι καλεσμένοι” είπε.

Τα κανάλια που ερίζουν για το sequel

Έπειτα από δηλώσεις από το περιβάλλον του ΑΝΤ1, πως δεν έχουν στα σχέδιά τους για την ώρα την επιστροφή της σειράς. ο Χάρης Ρώμας έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Όπως είπε, το sequel προχωρά και θα γίνει κανονικά. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως να δούμε την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” από άλλη συχνότητα. Ο ηθοποιός εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει συμφωνία με τον ΑΝΤ1, ωστόσο αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλο κανάλι.