Χάρης Σώζος: Έδωσε τη λεπτομερή εκδοχή του «Σωκράτη» για τον «βιασμό» της Ανέτ
Νέα

Χάρης Σώζος: Έδωσε τη λεπτομερή εκδοχή του «Σωκράτη» για τον «βιασμό» της Ανέτ

Χάρης Σώζος: Έδωσε τη λεπτομερή εκδοχή του «Σωκράτη» για τον «βιασμό» της Ανέτ

Γιατί αρχικά δεν δέχτηκε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Χάρης Σώζος  ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» και όπως είναι φυσικό μίλησε και για τον ρόλο του τραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί αρχικά αρνήθηκε την πρόταση να παίξει στη σειρά επειδή ήθελε να ξεκουραστεί. Όμως η οικογένειά του τον έπεισε να δεχτεί τον ρόλο.

Είναι γνωστό από τα spoilers ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του Μελέτη όπως θα φανεί στα επόμενα επεισόδια και μάλιστα –όπως και η ίδια η Κάτια Δανδουλάκη υπονόησε– ότι ο Μελέτης προέκυψε από τον βιασμό της Ανέτ.

Ο Χάρης Σώζος έκανε μια λεπτομερή περιγραφή της σχέσης του με την Ανέτ και έδωσε την εκδοχή του «Σωκράτη» για το θέμα.

«Θα σας μιλήσω ειλικρινά. Πήρα τηλέφωνο τον Σωκράτη και τον ρώτησα τι έγινε γιατί πρέπει να τον υπερασπιστώ. Όπως μου είπε “το1928 στη Λάρισα πήγα σε ένα κέντρο και συνάντησα την Ανέτ που μόλις είχε έρθει από τη Γαλλία”…» ξεκίνησε να λέει με τον τρόπο του ο ηθοποιός.

Όπως περιέγραψε, υπήρξε φλερτ της Ανέτ και του Σωκράτη που κατέληξε στο σπίτι της Ανέτ. Ο Σωκράτης λοιπόν ισχυρίζεται ότι η Ανέτ τον κέρασε πολλά ποτά και εκείνος την άλλη μέρα ξύπνησε δίπλα της χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι η Ανέτ και τις επόμενες μέρες τον κυνηγούσε για δουλειές στην τράπεζα και εκείνος κρυβόταν. Μετά από δυο μήνες όμως εξαφανίστηκε από τη ζωή του…

https://streamable.com/rc1aj5