Χάρης Βαρθακούρης: Τι αποκάλυψε για την εκπομπή που ετοιμάζει με τη σύζυγό του Αντελίνα
Νέα

Χάρης Βαρθακούρης: Τι αποκάλυψε για την εκπομπή που ετοιμάζει με τη σύζυγό του Αντελίνα

Χάρης Βαρθακούρης: Τι αποκάλυψε για την εκπομπή που ετοιμάζει με τη σύζυγό του Αντελίνα

Τι είπε για τη Ναταλία Γερμανού και το The Masked Singer

Για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει στο ΣΚΑΪ με τη σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία ανήκε επίσημα και στο δυναμικό του σταθμού, μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάκα.

«Ήταν μια εβδομάδα πολύ επεισοδιακή. Βαριέμαι αν δεν έχει δράση και αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη δράση. Είμαστε πολύ κοντά. Με τη μύτη του παπουτσιού! Δεν έχω ιδέα τι ώρα θα είναι η εκπομπή, σας ορκίζομαι παιδιά. Την ίδια εκπομπή θα κάνουμε ό,τι ώρα και να την κάνουμε», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Για τον ανταγωνισμό ανέφερε: «Δεν θα αλλάξει η στάση μου στην εκπομπή αν έχουμε απέναντι τη Ναταλία Γερμανού ή έναν ευκολότερο, εντός εισαγωγικών, αντίπαλο».

Όσον αφορά στη θεματολογία είπε: «Σε ό,τι αφορά τη θεματολογία, ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Το να είναι ένας από τους δυο παρουσιαστές καλλιτέχνης και να μην έχει τραγούδι η εκπομπή, θα ήταν κρίμα από τον Θεό. Gossip μπορεί να έχει ελάχιστο γιατί δεν είμαστε έτσι, η γυναίκα μου και ‘γω, σαν χαρακτήρες. Το πάνω χέρι θα έχει σαφώς η γυναίκα μου γιατί είναι πιο έμπειρη. Είναι υπό συζήτηση για το αν θα έχουμε πάνελ. Σίγουρα δεν θα είμαστε μόνο οι δυο μας».

Τέλος, ο Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε: «Δεν σου κρύβω ότι είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνουμε εκπομπή με την Αντελίνα τον επόμενο χειμώνα, τότε ήταν στον Alpha και τώρα είναι στον ΣΚΑΪ». Ενώ, για το The Masked Singer αποκάλυψε ότι προετοιμάζεται ως παραγωγή, είτε γίνει είτε δεν γίνει.

https://streamable.com/we4x93