Χάρης Βαρθακούρης: Τρόλαρε την Αντελίνα στην υπογραφή του συμβολαίου του
Νέα

Χάρης Βαρθακούρης: Τρόλαρε την Αντελίνα στην υπογραφή του συμβολαίου του

Χάρης Βαρθακούρης: Τρόλαρε την Αντελίνα στην υπογραφή του συμβολαίου του

Τι αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά για τη μορφή του νέου Big Brother;

Οι υπογραφές για το Big Brother έπεσαν και επίσημα και ο Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να τρολάρει τη σύζυγό του ανεβάζοντας μία παρόμοια φωτογραφία με τη δική της, από την ημέρα που υπέγραψε στον Alpha.

Πώς την τρόλαρε; Έβαλε δίπλα του στο τραπέζι μια εικόνα του Αγίου Εφραίμ πολλαπλάσια σε μέγεθος από αυτήν που η Αντελίνα είχε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι την άνοιξη «Χάρη, θα κάνεις το γύρο του πλανήτη με τη γυναίκα σου, θα σας ακολουθούν κάμερες, όλο αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση, θα σας συζητήσει όλος ο κοσμος και, δεν αποκλείεται, λίγο καιρό μετά, να παρουσιάζεις μόνος σου εκπομπή», θα τον περνούσα για…ελαττωματικό και θα του πρότεινα ζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Ωστόσο στη φωτογραφία βλέπετε να υπογράφω το πρώτο μου τηλεοπτικό συμβόλαιο (ως παρουσιαστής, όχι ως παίκτης/συμμετέχων, όπως πχ στο Globetrotters). Θέλω να ευχαριστήσω το @skaitv.gr για τη γενναιοδωρία του (γενικώς), τη διορατικότητα του (😜), τα στελέχη του, που, κακά τα ψέματα, παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο «επενδύοντας» πάνω μου, όσους είδαν κάτι σε μένα που μπορεί κι εγώ να μην το είχα προσέξει και last but not least, τον μέγιστο litigator, barrister, lawyer, arbitrator και negotiator @bairactaris που με τους συνεργάτες του «ταλαιπώρησαν» το νομικό τμήμα του καναλιού μέχρι να πέσει αυτή η πολυπόθητη τζίφρα. Είμαι μεγάλος αδερφός τριών αγοριών (αντρών πλέον) εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ε, τώρα θα τον παρουσιάσω κιόλας 🤔👁😝 . Είχα κάνει tag την Ελεωνόρα Μελέτη στη φωτο Αγίου Εφραίμ, αλλά…εξαφανίστηκε 😜 . #varthakouris #skaitv #bigbrother #bigbrothergreece #tvhost #wtf #hoovoo #nogoingback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις

Όπως έγραψε στο ποστ του: “Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι την άνοιξη «Χάρη, θα κάνεις το γύρο του πλανήτη με τη γυναίκα σου, θα σας ακολουθούν κάμερες, όλο αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση, θα σας συζητήσει όλος ο κόσμος και, δεν αποκλείεται, λίγο καιρό μετά, να παρουσιάζεις μόνος σου εκπομπή», θα τον περνούσα για.. ελαττωματικό και θα του πρότεινα ζητήσει επαγγελματική βοήθεια.
Ωστόσο στη φωτογραφία βλέπετε να υπογράφω το πρώτο μου τηλεοπτικό συμβόλαιο (ως παρουσιαστής, όχι ως παίκτης/συμμετέχων, όπως πχ στο Globetrotters).
Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ για τη γενναιοδωρία του (γενικώς), τη διορατικότητα του, τα στελέχη του, που, κακά τα ψέματα, παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο «επενδύοντας» πάνω μου, όσους είδαν κάτι σε μένα που μπορεί κι εγώ να μην το είχα προσέξει και last but not least, τον μέγιστο litigator, barrister, lawyer, arbitrator και negotiator @bairactaris που με τους συνεργάτες του «ταλαιπώρησαν» το νομικό τμήμα του καναλιού μέχρι να πέσει αυτή η πολυπόθητη τζίφρα.
Είχα κάνει tag την Ελεωνόρα Μελέτη στη φωτό Αγίου Εφραίμ, αλλά…εξαφανίστηκε”.

Η εμφάνισή του στο “Καλό μεσημεράκι”

Ο Χάρης βγήκε για πρώτη φορά μετά την υπογραφή στην τηλεόραση, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Αφού μίλησε για άλλη μια φορά για το Globetrotters – για το οποίο όπως ανέφερε δεν ήξερε αν θα αρέσουν στον κόσμο- αναφέρθηκε στο ποστ του που τρολάρει τη σύζυγό του.

Επίσης αναφέρθηκε στο γιατί δεν θα κάνουν μαζί εκπομπή καθώς όπως είπε το Globetrotters ήταν πολύ ωραίο γιατί ήταν αυθόρμητο και έγινε εν αγνοία τους.

“Αποφασίσαμε και επικοινωνήσαμε με το βλέμμα ότι θα έπρεπε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό εφόσον υπήρχαν προτάσεις μεμονωμένες. Μην το κάψουμε κιόλας”, είπε.

https://streamable.com/d6ajw

Το νέο Big Brother και το παλιό

Ο Χάρης μίλησε και για τις διαφορές του νέου Big Brother σε σχέση με το παλιό.

“Οι παίκτες θα με βλέπουν. Νομίζω ότι θα είμαι ο μόνος που θα βλέπουν. Θα είμαι η μοναδική εικόνα που θα βλέπουν δυστυχώς οι άνθρωποι. Μία φορά την εβδομάδα θα υπάρχει μια αποχώρηση, Κυριακή. Υπάρχουν αλλαγές από το Big Brother που γνωρίζουμε”.

“Θα είσαι puppet master; Θα έχεις τον χειρισμό των παικτών;” ρώτησε ο Νίκος.

“Μη λέμε μεγάλα λόγια. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή”.

Τόνισε όμως το εξής: “Είκοσι χρόνια πριν δεν υπήρχαν social media, κινητά με φωτογραφικές μηχανές, οπότε όταν έβαζες 10-15 ανθρώπους μέσα σε ένα σπίτι τι τους έλειπε; Το ραδιόφωνο; Σκέψου τώρα ότι θα μπει ένας αριθμός ατόμων που θα μπουν σε ένα σπίτι χωρίς κινητά. Στο συγκεκριμένο Βig Brother θα πάθουν αμόκ”.

“Πάω στα βαθιά, είναι μια πρόκληση για μένα και ένα ρίσκο για το κανάλι”, σχολίασε για την απόφασή του να παρουσιάσει το ριάλιτι.

Η Αντελίνα θα εμφανιστεί στο ριάλιτι; “Θα πρέπει να της επιτρέψει ο σταθμός της”, είπε ο Χάρης.

https://streamable.com/vgqxd