«Χιούστον το λύσαμε»: Ρώτησαν τη Ζαρίφη πόσο αντιγράφει η Μαλέσκου τη Μενεγάκη!
Νέα

«Χιούστον το λύσαμε»: Ρώτησαν τη Ζαρίφη πόσο αντιγράφει η Μαλέσκου τη Μενεγάκη!

«Χιούστον το λύσαμε»: Ρώτησαν τη Ζαρίφη πόσο αντιγράφει η Μαλέσκου τη Μενεγάκη!

Ποια ήταν η εκτίμησή της από το 1 μέχρι το 10;

Η Κατερίνα Ζαρίφη εκτοξεύθηκε στον διαστημικό σταθμό του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα του Just The 2 Of Us όπου και συμμετέχει.

Το αχτύπητο δίδυμο της εκπομπής αφού την καλωσόρισε δεν άφησε ασχολίαστη την αλλαγή στην εμφάνισή της με την ίδια να αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε κετογονική δίαιτα κι έχει χάσει μάλιστα 12 κιλά.

Αμέσως μετά την πέρασαν γενεές δεκατέσσερις ρωτώντας την αν θεωρεί το εαυτό της καλύτερη ραδιοφωνική παραγωγό από την Ναταλία Γερμανού, τον λόγο που την έδιωξε η Ελένη Μενεγάκη από την εκπομπή αλλά και πόσο αντιγράφει η Ιωάννα Μαλέσκου την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια άρχισε να βάζει τα πράγματα στη θέση τους εξηγώντας ότι ΄ήταν δική της απόφαση να φύγει από την εκπομπή καθώς θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

«Εγώ έφυγα ρε μ@λ@κ@. Έφυγα, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να προχωράμε κι αυτή έπρεπε να κάνει μία ανανέωση και μια χαρά της πήγε εδώ που τα λέμε».

Τελικά, από το 1 μέχρι το 10 πόσο αντιγράφει η οικοδέσποινα του Love It την Ελένη Μενεγάκη;

«Μηδέν. Θα σας πω κάτι. Οτιδήποτε έχει ίδιο χρώμα μαλλιών είναι ίδιο;», απάντησε.

https://streamable.com/2yufil

Κερασάκι στην τούρτα η απίθανη αναπαράσταση των Άγριων Μελισσών με την Κατερίνα να υποδύεται το «Λενιώ» και τα παλικάρια της εκπομπής τη «Δρόσω» και την «Ασημίνα» αντίστοιχα.

Τα πολλά λόγια περιττά. Απολαύστε τους!

https://streamable.com/psizgc