Χριστίνα Μπόμπα: “Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης”
Νέα

Χριστίνα Μπόμπα: “Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης”

Χριστίνα Μπόμπα: “Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης”

H Χριστίνα Μπόμπα ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά.

Από τα πρώτα θέματα συζήτησης ήταν γιατί δέχτηκε τελικά να κάνει τηλεόραση για το The Voice και αν έπαιξε ρόλο το ότι θα ήταν ο Γιώργος Λιανός συμπαρουσιαστής.

“Και χωρίς τον Λιανό θα έλεγα ναι”, αποκάλυψε και εξήγησε ότι μέχρι σήμερα δεν της είχε γίνει κάποια πρόταση που να είναι “Χριστίνα” όπως είπε.

“Περνάμε τέλεια, με τον Γιώργο είμαστε σαν οικογένεια” και σε αυτό συνέβαλε το ότι ο Γιώργος Λιανός ήταν η μοναδική παρέα του ζεύγους επί δύο χρόνια στον Άγιο Δομίνικο.

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης όμως περιστράφηκε γύρω από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα ταξίδια που κάνουν.

“Δεν έχουμε βάλει την παράμετρο της βαρεμάρας απλά είμαστε και οι δύο τρελοί” είπε για το γεγονός ότι κάνουν παράτολμα πράγματα.

“Με τον Σάκη νιώθω ευτυχισμένη. Αλήθεια είναι!” είπε και εξήγησε ότι “Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης”.

“Αισθάνομαι ευλογημένη στη ζωή μου για πολλά πράγματα αλλά αισθάνομαι ευλογημένη που ερωτεύτηκα παράφορα τον άντρα που παντρεύτηκα. Είμαι πολύ τυχερή”, είπε χαρακτηριστικά για τον Σάκη Τανιμανίδη.

“Έχει ελαττώματα αλλά πρέπει να σκεφτώ πρώτα. Μπροστά στα προτερήματα είναι αμελητέα”.

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της με τα πολύωρα γυρίσματα; “Προσπαθούμε να βρεθούμε. Επειδή εγώ ξεκινάω κάτι που ο Σάκης κατέχει πολύ έχω κάποιον να με συμβουλεύσει”.

“Αισθάνομαι άνετα και όταν ανεβαίνω στη σκηνή και στα backstage” είπε η Χριστίνα που όμως ομολόγησε ότι ενσωματώνει το άγχος όλων των οικογενειών στα παρασκήνια.