Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Συγκινήθηκε μιλώντας για το τέλος της Θεοδοσίας στις «Άγριες Μέλισσες»
Νέα

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Συγκινήθηκε μιλώντας για το τέλος της Θεοδοσίας στις «Άγριες Μέλισσες»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Συγκινήθηκε μιλώντας για το τέλος της Θεοδοσίας στις «Άγριες Μέλισσες»

«Με τη Μαρία Κίτσου γελούσαμε πολύ στα γυρίσματα»

Ήταν η αντίζηλος της «Ελένης Σταμίρη» στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και η γυναίκα που της έσωσε τελικά τη ζωή. Ο λόγος για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, την τηλεοπτική Θεοδοσία, που καθήλωσε χθες το τηλεοπτικό κοινό, όταν μπήκε μπροστά στην Ελένη και σκοτώθηκε από τη σφαίρα που προοριζόταν για εκείνη, στη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό ANT1» και μίλησε συγκινημένη για το τέλος της «Θεοδοσίας» στη σειρά και όλα όσα έζησε στα γυρίσματα.

«Πάει η Θεοδοσία. Συγκινήθηκα χθες που το είδα, γιατί κατάλαβα ότι τελείωσε αυτό το ταξίδι. Σκέφτηκα τον Λάμπρο που έκλαιγε στ΄ αλήθεια όταν έγινε η σκηνή», είπε βουρκωμένη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το συγκλονιστικό φινάλε του ρόλου της.

Μιλώντας για την ημέρα του γυρίσματος του τέλους της «Θεοδοσίας», η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήμασταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένοι εκείνη την ημέρα που έγινε το γύρισμα. Έγινε πολύ γρήγορα, δεν κάναμε πολλές φορές τη λήψη. Βγήκε με την πρώτη… Ήταν σινεμά εκείνη την ημέρα για εμένα».

Για τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά, είπε: «Όταν έχεις δεθεί τόσο πολύ με κάποιους ανθρώπους στενοχωριέσαι. Γίναμε οικογένεια με αυτά τα παιδιά. Ακούγεται κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια ότι ήμασταν σαν οικογένεια».

https://streamable.com/b6pypc

Ενώ, για τη συμμετοχή της στη σειρά ανέφερε: «Οι “Άγριες Μέλισσες” ήταν ένα δώρο. Δεν νιώθω δικαίωση, νιώθω χαρά γι’ αυτό που έγινε».

Έπειτα, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της δήλωσε: «Δυσκολεύτηκα σε πολλές περιόδους της ζωής μου. Έτσι είναι η ζωή, κάνει κύκλους».

Τέλος, για τη σχέση της με την Μαρία Κίτσου με την οποία ήταν σε διαρκή «κόντρα» στις «Άγριες Μέλισσες» εξομολογήθηκε: «Με την Μαρία Κίτσου ήμασταν σε κόντρα στη σειρά, αλλά στην πραγματικότητα έχουμε πολύ καλή σχέση. Θέλω να πω για τη Μαρία, ότι ήταν η μοναδική στα γυρίσματα με την οποία έπεφτε τόσο γέλιο. Γελούσαμε πολύ στα γυρίσματα».

https://streamable.com/ch58kz