Χριστίνα Ψάλτη: Η νέα σελίδα στη ζωή της και η σκέψη για ένα παιδί
Νέα

Χριστίνα Ψάλτη: Η νέα σελίδα στη ζωή της και η σκέψη για ένα παιδί

Χριστίνα Ψάλτη: Η νέα σελίδα στη ζωή της και η σκέψη για ένα παιδί

Η Χριστίνα Ψάλτη προχώρησε μετά από αρκετό καιρό τη ζωή της, συνάπτοντας σχέση με τον Αντώνη ο οποίος δεν προέρχεται από τον χώρο της showbiz, αλλά δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.

Η ηθοποιός έχει δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια στα 22 χρόνια που βρέθηκε στο πλευρό του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη.

«Η παράλληλη σχέση και η εγκυμοσύνη, με έναν γιατρό που δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου, γράφτηκε και είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας ήταν ένα από τα χειρότερα που μου έχουν προσάψει. Δεν έχουν υπάρξει τέτοια πράγματα», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Όλα Λάθος».

Όσο για τον Στάθη Ψάλτη: «Δεν έχω λόγο να αλλάξω το επώνυμο μου. Αν παντρευτώ ξανά μπορεί να το αλλάξω. Ο Στάθης ήταν ωραίος άντρας. Η γοητεία του ήταν πιο δυνατή. Μου άρεσε που είχε στο πλευρό του πάντα όμορφες γυναίκες. Με τιμά».

Σχετικά με τον νέο σύντροφό της: «Ο Αντώνης με πλησίασε όμορφα και πανέξυπνα. Πριν τον Αντώνη όποιος με πλησίαζε ήθελα να του ρίξω μπουνιά. Δεν ήμουν έτοιμη, ο Αντώνης το πήγε πανέξυπνα και πολύ αργά. Γνωριστήκαμε ξαφνικά μέσα από μια κοινή παρέα. Είναι 43 χρονών, είναι μεγαλύτερος από μένα».

Για το αν έχει στο μυαλό της να αποκτήσει παιδί: «Αν έρθει ένα παιδί δεν θα πω όχι. Δεν είμαι αρνητική».

Η Χριστίνα Ψάλτη έχει δεχθεί bullying στη δουλειά της: «Έχω δεχθεί bullying μέσα σε θίασο που βρέθηκα. Έλεγαν ότι περνάω νευρική ανορεξία. Εγώ αν δεν φάω κάθε τρεις ώρες λυποθημώ».