Χριστόφορος Ζαραλίκος: “Είναι μια θλιβερή ιστορία αλλά είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου!”
Νέα

Χριστόφορος Ζαραλίκος: “Είναι μια θλιβερή ιστορία αλλά είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου!”

Χριστόφορος Ζαραλίκος: “Είναι μια θλιβερή ιστορία αλλά είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου!”

Η απώλεια ακοής σε πορεία, η γνωστή κυρία του θεάτρου που τον απογοήτευσε και το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη που τον ξάφνιασε

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τη ζωή του.

Μεταξύ άλλων εξήγησε πώς έχασε το 70% της ακοής του στο ένα αυτί από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης σε πορεία για το μνημόνιο το 2011, αλλά και για την κακή συνεργασία που είχε με γνωστή κυρία του θεάτρου που τον έκανε να θέλει να τα παρατήσει.

“Είχα μια κακή συνεργασία με μία πολύ γνωστή κυρία του θεάτρου την οποία την είχα δασκάλα και αυτό με πείραξε πιο πολύ. Με έναν θεατρικό επιχειρηματία τα περιμένεις όλα, με έναν δάσκαλο όμως…”

“Υπήρξε περίοδος που χρωστούσα 8 νοίκια. Έκανα πολλές μεταγλωττίσεις, αυτό με έσωσε. Ένα διάστημα πήγα στο ‘Μπράβο Ρούλα’. Ήταν μεγάλη διαδρομή από το Θέατρο Τέχνης να βρεθώ εκεί, ήταν σαν να αλλάζω πλανήτη. Έγραφα σκετς για συναδέλφους που πήγαιναν ως καλεσμένοι”.

“Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση τα πρώτα χρόνια μου ως ηθοποιός”.

“Ότι αν δεν θα μου κάτσεις δεν θα πάρεις τον ρόλο;” ρώτησε ο παρουσιαστής.

“Δεν φτάσαμε καν σε αυτό το σημείο της συζήτησης”.

“Πώς το αντιμετώπισες;”

“Σαν οικοδόμος, πώς αλλιώς;” είπε ο ηθοποιός.

https://streamable.com/xmpbl

Ο Χριστόφορος μίλησε και για το περιστατικό που τα “έψαλλε” στον Γρηγόρη Ψαριανό.

“Είναι μια θλιβερή ιστορία αλλά είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να ανεχτώ αυτά που έλεγε ο Γρηγόρης Ψαριανός σε ένα μπαρ δίπλα μου, έναν άνθρωπο που ήταν βουλευτής σε μία κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να λέει σε μια κοπέλα δίπλα μου όταν μια κοπέλα του είπε ‘η μητέρα μου παίρνει 300 ευρώ’ και είπε ’80 να πάρουν οι κωλόγεροι που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μας έφεραν σε αυτό το χάλι’ ενώ ο ίδιος ήταν σε κυβέρνηση. Το ακούσαμε πολλοί άνθρωποι. Τον πήρα στην άκρη και του μίλησα για την οικοδομή, όπως πρέπει. Έκανε σαν βρεγμένη γάτα, η οποία γάτα ήταν βρεγμένη με μπύρα. Δεν την έριξα εγώ, γλίστρησε”.

Διηγήθηκε όμως και πώς βρέθηκε να συνομιλεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά από μια συνέντευξη που έδωσε και έλεγε ότι ο μεγαλύτερος κωμικός είναι ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του έστειλε μήνυμα ζητώντας του να τα πουν από κοντά και η απάντηση του Χριστόφορου ήταν “άμα θέλεις καφεδάκι ή εσύ θα αλλάξεις δουλειά ή εγώ”.

“Η τηλεόραση και η σάτιρα είναι δυο ξένοι” είπε χαρακτηριστικά και όπως δήλωσε μόνο η Μαλβίνα Κάραλη έκανε αληθινή σάτιρα διότι όπως εξήγησε “στη σάτιρα είμαι εγώ και όλοι οι άλλοι απέναντι” ενώ όπως είπε ο Λαζόπουλος ή οι “Ράδιο Αρβύλα” είναι “λίγο προς τα δω λίγο προς τα ‘κει”.

https://streamable.com/5ewz1