Χρήστος Χολίδης: “Πιστεύεις ότι μια καριέρα που έχει η Άντζελα 40 χρόνια την έχτισε με κλωτσιές και με μπουνιές;”
Νέα

Χρήστος Χολίδης: “Πιστεύεις ότι μια καριέρα που έχει η Άντζελα 40 χρόνια την έχτισε με κλωτσιές και με μπουνιές;”

Χρήστος Χολίδης: “Πιστεύεις ότι μια καριέρα που έχει η Άντζελα 40 χρόνια την έχτισε με κλωτσιές και με μπουνιές;”

Αποκαλύπτει ποιος τελικά ακύρωσε το σχήμα και λύνει την παρεξήγησή του με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τον Χρήστο Χολίδη, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για όσα είχαν ακουστεί περί καυγά του με την Άντζελα Δημητρίου ενώ για πρώτη φορά ακούμε κάποιον από το σχήμα να λέει ξεκάθαρα ότι ήταν απόφαση του επιχειρηματία να μην ανοίξει το μαγαζί.

Όπως είπαν παρουσιαστής και τραγουδιστής είχαν κανονίσει τη συνέντευξή τους για να γίνει πολύ πριν το συμβάν που ανέτρεψε όλα τα πλάνα.

“Ο τρόπος ήταν άσχημος. Λυπάμαι πάρα πολύ για όλον τον κόσμο που έχασε τη δουλειά του μέσα στις γιορτές αλλά δε ζητάω συγγνώμη γιατί δεν έκανα λάθος, έκανα ό,τι μου ζητήθηκε, ήμουν επαγγελματίας και απλά δεν ήταν στο χέρι μου να ανοίξω ένα μαγαζί που δεν ήταν δικό μου”.

“Η απόφαση να μην ανοίξει το μαγαζί ήταν του επιχειρηματία;” τον ρώτησε ο Γιώργος.

“Ναι”, είπε. “Εγώ ενημερώθηκα μέσω του μαέστρου που αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο που με πείραξε πάρα πολύ. Θέλεις τουλάχιστον αυτός που σε πήρε να σε ενημερώσει. Πρώτα ενημερώθηκα ότι θα ανοίξουμε μια άλλη Παρασκευή, πράγμα μέγα λάθος. Στην εποχή μας όταν πας να κάνεις ένα σχήμα εξετάζεις αν υπάρχουν ομάδες που μπορούν να στηρίξουν αυτό το έργο. Όταν ρωτάω την προηγούμενη μέρα παιδιά πώς πάμε από κόσμο και δεν ξέρουν, κάτι γίνεται. Ο κόσμος που ασχολείται με τη νύχτα ξέρει πολύ καλά τι λέω”.

“Ότι δεν υπήρχαν πολλά ρεζερβέ;” τον ρώτησε ο δημοσιογράφος;

“Δεν ξέρω να σου πω. Μπορεί τα 350 άτομα που άκουσα εγώ να μην καλύπτουν τα έξοδα αυτού του μαγαζιού. Και πάλι δεν ξέρω ακόμα και σήμερα γιατί”.

“Άρα δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις των καλλιτεχνών;”

“Κανένα” δήλωσε ο Χρήστος και αναφέρθηκε σε όσα ακούστηκαν ότι ήταν με τα χέρια στις τσέπες στην πρόβα και ήταν αδιάφορος.

Όπως είπε πήρε τηλέφωνο τον επιχειρηματία για να μάθει τι γίνεται και δεν τον βρήκε ποτέ.

“Δεν είναι ωραίο να τρώω εγώ το χρέωμα ότι έφαγα χαστούκια από την Άντζελα, ότι πλακωθήκαμε, ότι ήμουν αδιάφορος. Μια καριέρα που έχει η Άντζελα 40 χρόνια την έχτισε με κλωτσιές και με μπουνιές;”, είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/l44uc

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο γεγονός ότι γράφτηκε πως τη μία μέρα άφησε άνεργο κόσμο και την άλλη μέρα διασκέδαζε στη Βανδή. Όπως αποκάλυψε μάλιστα η κοπέλα που του χρέωσαν για σύντροφο ήταν παιδική του φίλη και δίπλα της ακριβώς καθόταν ο σύζυγός της.

Όπως είπε επιλέγει τη μοναξιά του και μάλλον εκείνος φταίει, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ήταν παρεξηγημένος με τον Γιώργο Λιάγκα για κάτι που είχε πει για αυτόν στο παρελθόν αλλά μια πρόσφατη δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή που παρόμοια είχε περάσει και ο δημοσιογράφος τον έκαναν να τον συμπαθήσει.

Μάλιστα του ζήτησε να μιλήσουν off camera για το θέμα.

https://streamable.com/ulxof