Χρήστος Δάντης: «Είναι μεγάλη βρισιά να πεις κάποιον προδότη»
Νέα

Χρήστος Δάντης: «Είναι μεγάλη βρισιά να πεις κάποιον προδότη»

Χρήστος Δάντης: «Είναι μεγάλη βρισιά να πεις κάποιον προδότη»

Στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» μίλησε ο Χρήστος Δάντης και απάντησε για το σκληρό ποστάρισμα που ανέβασε στο Instagram, το τραγούδι που δέχτηκε αρνητική κριτική και την προσωπική του ζωή.

Ο Χρήστος Δάντης είχε μια αντιπαράθεση με κάποιους από τους followers του και μάλιστα απάντησε με σκληρή γλώσσα μέσα από μία ανάρτησή του:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια κοινωνική κατάσταση που υπαγορεύει να δέχεσαι τις ύβρεις, να μην αντιδράς και να λές ή απαξιώ ή είμαι πολύ μεγαλύτερος για να δώσω σημασία ή θα απομυθοποιηθώ. Αυτό το πράγμα είναι φασισμός. Αν στο δρόμο μου δώσει κάποιος ένα χαστούκι θα δώσω πίσω δύο, έτσι απαντάω κιόλας μετά από πλήρη σκέψη».

Για τα σχόλια που του γράφουν γενικά: «Δεν αντιδρώ σε όσα μου γράφουν, το να πεις όμως κάποιον προδότη είναι μεγάλη βρισιά. Τους προδότες τους σκότωναν».

Για τις αντιδράσεις των συναδέλφων του σχετικά με ένα τραγούδι του: «Με στεναχώρησαν. Όταν διαφωνείς με τη στάση κάποιου και θεωρείς ότι είσαι φίλος και θες να τον συμβουλεύσεις, το κάνεις προσωπικά. Θα τον πάρεις τηλέφωνο, δεν το ποστάρεις στο Facebook».

Ο Χρήστος Δάντης εξέφρασε το παράπονό του για την Άντζυ Σαμίου, πήρε θέση για την κόντρα Ελένης Βιτάλη – Πάολας και μίλησε για το «My Number One» που τον στοίχειωσε.

«Μάλλον κάνω κάτι λάθος»

Ο τραγουδιστής έχει παντρευτεί και χωρίσει 4 φορές και ελπίζει να μην υπάρξει 5η φορά.

«Μάλλον εγώ κάνω κάτι λάθος. Ίσως νιώθω πως στον γάμο εγκλωβίζομαι και αρχίζω και συμπεριφέρομαι περίεργα», είπε και αποκάλυψε ποιο τραγούδι που χάρισε στον Οικονομόπουλο γράφτηκε με πολλά δάκρυα.