Χρήστος Λούλης: «Με στεναχώρησε που οι συνάδελφοί μου με κατηγόρησαν ως προδότη»
Νέα

Χρήστος Λούλης: «Με στεναχώρησε που οι συνάδελφοί μου με κατηγόρησαν ως προδότη»

Χρήστος Λούλης: «Με στεναχώρησε που οι συνάδελφοί μου με κατηγόρησαν ως προδότη»

Θα έκανε ξανά τηλεοπτικό σποτ για την καραντίνα;

Για το τηλεοπτικό σποτ που είχε κάνει στην πρώτη καραντίνα, τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε με σύνδεση μέσω Skype στην εκπομπή και μίλησε για όλα όσα βιώνει τους τελευταίους μήνες.

«Είναι πιο χαλαρά αυτήν τη φορά. Δεν είμαστε πια τόσο “ψαρωμένοι” όσο την πρώτη φορά, δεν ξέρω αν αυτό είναι για καλό ή για κακό, πάντως έτσι είναι τα πράγματα», είπε αρχικά για το πώς βιώνει την κατάσταση της 2ης καραντίνας.

Για το πώς περνά τον χρόνο του ανέφερε: «Η τηλεόραση είναι ανοιχτή για να βλέπω κάποιες σειρές, διαβάζω, κάνω δουλειές στο σπίτι και ασχολούμαι λίγο παραπάνω με τον γιο μου και τα μαθήματα του, τώρα που πηγαίνει στη Δ’ δημοτικού».

Μιλώντας, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί με τα κλειστά θέατρα, δήλωσε: «Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που δεν έχουν εισόδημα. Το κακό με μας τους ηθοποιούς είναι πως συχνά δεν υπάρχει κάποια μόνιμη σύμβαση, ώστε να μπορούμε να βγούμε σε αναστολή εργασίας».

Έπειτα, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε αρνητικός στο ενδεχόμενο να συμμετέχει και πάλι σε τηλεοπτικό σποτ για τον κορονοϊό, μετά τις κατηγορίες για σεξισμό που είχε δεχτεί στην πρώτη του απόπειρα.

«Αν έπαιρνα ξανά μέρος σε ένα σποτ, νομίζω θα αδικούσα το σποτ. Θα σχολίαζαν εμένα και δεν θα έδιναν σημασία στο σποτ. Θα ήταν πιο πολύ σχόλιο για το τι έκανα πριν, παρά για το ίδιο το μήνυμα. Νομίζω ότι δεν θα είχα να προσφέρω τώρα κάτι», εξομολογήθηκε.

Και κατέληξε: «Οι περισσότεροι κατάλαβαν πως δεν υπήρχε σεξισμός στο σποτ. Αλλά και αυτοί που δεν το κατάλαβαν έχει να κάνει με το δικό τους το μυαλό. Με στεναχώρησε που έγινα αντικείμενο μεγάλης ανθρωποφαγίας. Οι ίδιοι οι συνάδελφοι με κατηγορούσαν ως προδότη. Έτσι είμαστε οι ηθοποιοί, τα πιο υπέροχα και τα πιο χαμερπή πλάσματα ταυτόχρονα».