Χρήστος Λούλης: «Προσπάθησα κάποια στιγμή στη ζωή μου να κάνω τον συμπαθητικό. Καταπιέστηκα»
Νέα

Χρήστος Λούλης: «Προσπάθησα κάποια στιγμή στη ζωή μου να κάνω τον συμπαθητικό. Καταπιέστηκα»

Χρήστος Λούλης: «Προσπάθησα κάποια στιγμή στη ζωή μου να κάνω τον συμπαθητικό. Καταπιέστηκα»

Το επίμαχο σποτ του κορονοϊού, η σχέση με τη σύζυγό του, ο Βαρουφάκης και η Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Ο ηθοποιός αρχικά δήλωσε πως εκείνος και η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή, είναι από τους τυχερούς διότι σαν οικογένεια έχουν «καβάτζα» για μερικούς μήνες ακόμη χωρίς να δουλεύουν.

«Εμείς για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν είμαστε ένα μέσο ζευγάρι ηθοποιών. Έχουμε και μια καβάτζα να πούμε ότι μπορούμε ένα δυο μήνες να ζήσουμε. Το πολύ μέχρι το Πάσχα. Δεν παίρνουμε εκατομμύρια. Επειδή έτυχε τα προηγούμενα χρόνια και εγώ και η Έμιλυ να κάνουμε τηλεόραση μπορούμε να πούμε ότι είμαστε οκ. Έχω μεγάλη αγωνία γιατί τα έξοδα συνεχίζονται».

Θα κάνει το εμβόλιο; «Θα το κάνω. Φαντάζομαι ότι πρώτα θα κάνουν οι άνθρωποι στα νοσοκομεία, μετά οι ευπαθείς ομάδες οπότε θα έχουμε μια εικόνα. Το ότι έγινε τόσο γρήγορα με εκπλήσσει. Πιστεύω αυτά που λένε οι επιστήμονες αλλά υπάρχει μια φωνούλα μέσα μου που λέει τόσο γρήγορα; Στο τέλος όμως θα το κάνω» είπε.

Το σποτ για τον κορονοϊό και η αντίδραση της συζύγου του

Μιλώντας για το πολυσυζητημένο σποτ για τον κορονοϊό που αποσύρθηκε είπε:

«Δεν θα το ξαναγύριζα γιατί η φάτσα μου έχει γίνει τοξική για κάποιους ανθρώπους. Έχω φάει πολύ βρίσιμο και bullying και από ηθοποιούς και από διάφορους ανθρώπους, γνωστούς και μη. Αν το ξανακάνω θα είναι σαν να πηγαίνω κόντρα. Δεν θα κάτσω να προλογοκρίνω ό,τι διαβάζω για το τι μπορεί να φανεί σεξιστικό ή ρατσιστικό σε κάθε πυροβολημένο. Συγγνώμη που το λέω έτσι. Θα τρελαθώ».

«Με πήρε ένας φίλος μου και μου είπε ότι όταν το πρωτοείδε δεν το κατάλαβε αλλά του εξήγησε η γυναίκα του γιατί είναι σεξιστικό. Η Έμιλυ μου είπε ότι δεν ήταν καλόγουστο και ήταν πρόχειρο, ήταν κακογραμμένο και ενδεχομένως να έχει δίκιο σε αυτό» συμπλήρωσε.

«Μπορεί να έγινε κάποιο λάθος. Μπορεί ενδεχομένως να έπρεπε να το έκανε ένας ηθοποιός πιο γλυκούλης. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που χρωματίζω πολύ έντονα τα πράγματα».

«Καλώς η Πολιτική Προστασία το απέσυρε. Το αποφάσισε αμέσως. Το σποτ έχει έναν σκοπό, αν δεν το εξυπηρετεί, βγάλτο» τόνισε.

Γιατί επέλεξε να γίνει ηθοποιός και ο ναρκισσισμός του

Μίλησε όμως και για την παιδική του ηλικία που ήταν πρώτος σε όλα.

«Όταν είσαι ταλαντούχος, έξυπνος, αρέσεις στα κορίτσια είσαι ανταγωνιστικός. Πρέπει να διατηρηθείς πρώτος. Αυτό είναι μια παγίδα.  Νόμιζα ότι πρέπει να είμαι πάντα πρώτος. Έφαγα τις δυο πρώτες χυλόπιτες και μετά δεν έκανα πολλές προτάσεις. Μη σου πω ότι έγινα ηθοποιός για να μη χρειάζεται να πηγαίνω εγώ στις γυναίκες. Δεν είχα κάτι να προσφέρω στην τέχνη. Πήγα στο πανεπιστήμιο αλλά βαριόμουν αφόρητα και κατάλαβα ότι θα γίνω 40 χρονών και θα καταλάβω ότι είμαι δυστυχής γιατί θα κάνω κάτι που δεν μου εξάπτει την περιέργεια» είπε για το πώς στράφηκε στο θέατρο.

«Η πρώτη επαγγελματική χυλόπιτα ήταν από τον Γιάννη Χουβαρδά. Ήμουν άθλιος. Καλώς με απέρριψαν. Μετά δούλεψα με τον Λευτέρη Βογιατζή και ο ναρκισσισμός που είχα πέρασε σε άλλο επίπεδο. Είχα έναν ναρκισσισμό βασισμένο στο τίποτα που με έριξε στην παγίδα ότι η ζωή μου χρωστάει. Είχα τόσο μεγάλη φιλοδοξία και τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση και μετά πας και τρως τα μούτρα σου».

Για το γεγονός ότι εκπέμπει ότι είναι μισάνθρωπος είπε: «Προσπάθησα κάποια στιγμή στη ζωή μου να κάνω τον συμπαθητικό, τον εύκολα προσβάσιμο και πιέστηκα πολύ. Καταπίεζα τον χαρακτήρα μου. Έχω σταματήσει να προσπαθώ να με συμπαθήσουν οι άνθρωποι. Δεν προσπαθώ να με συμπαθήσει κανένας» είπε.

Η κριτική, ο Βαρουφάκης και η Ζέτα Μακρυπούλια

«Το κριτήριο της Έμιλυς είναι πάρα πολύ βαθύ. Η Έμιλυ είναι μια γυναίκα που δεν κραυγάζει, δεν διαφημίζει τον εαυτό της. Έχει πολύ σπάνιο κριτήριο», είπε μιλώντας για το θέμα του από ποιους δέχεται καλλιτεχνική κριτική.

«Ο Βαρουφάκης είπε στον Γαβρά ότι πρέπει να πάρω Όσκαρ. Ένα κοινό μας στοιχείο είναι ότι ακούμε τον συνομιλητή μας. Ένα άλλο κοινό είναι ότι έχουμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στις ικανότητές μας, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να φαίνεσαι αλαζόνας» είπε.

«Έχω υπάρξει αλαζόνας. Είχαν δίκιο σε περιπτώσεις όταν αμέσως πήρα θέση για τα πράγματα και άλλους ανθρώπους. Έβαλα εμένα σε ψηλό σκαλοπάτι και όλους τους άλλους χαμηλά. Εννοώ τη Ζέτα. Το μετάνιωσα που το σκέφτηκα γιατί ήταν άδικο και για αυτήν και για εμένα. Είχα ελαφρυντικό γιατί ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά. Είχα δίπλα μου 20χρονα βύσματα και μου την είχε βαρέσει πάρα πολύ άσχημα.. Έδωσα μια συνέντευξη γιατί έπρεπε με έναν τρόπο να νιώσω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου και με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να μου δώσω πόντους. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω. Δεν θα με πείραζε να παίξω στο θέατρο με τη Ζέτα. Άλλα πράγματα θα κοίταζα, το έργο, τον ρόλο» είπε για το γνωστό θέμα της κριτικής που είχε κάνει στη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Άλλο να διαφημίζεις ρούχα και άλλο να παίζεις σαν να διαφημίζεις  ρούχα» είπε για όσους μπαίνουν στο επάγγελμα και νομίζουν ότι είναι ηθοποιοί.

«Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από πολλούς άλλους. Πιστεύω ότι ανήκω στο 10% των ηθοποιών» είπε ακόμη.

«Μου άρεσε πολύ ο ρόλος που έκανα στην ταινία του Γαβρά. Πιστεύω ότι έκανα πάρα πολύ καλή δουλειά. Δεν το λέω συχνά» είπε και δήλωσε ότι είναι ανταγωνιστικός προς τη γυναίκα του από το πώς τη φιλάει η κόρη του μέχρι και τη δουλειά τους.