Χρύσα Δημοπούλου: «Δέχομαι bullying για τον ρόλο μου στο “Τατουάζ”»
Νέα

Χρύσα Δημοπούλου: «Δέχομαι bullying για τον ρόλο μου στο “Τατουάζ”»

Χρύσα Δημοπούλου: «Δέχομαι bullying για τον ρόλο μου στο “Τατουάζ”»

Τον δύσκολο ρόλο της… αντροχωρίστρας στο «Τατουάζ» κλήθηκε να παίξει η Χρύσα Δημοπούλου και αυτός είναι ο λόγος που ακούει αρνητικά σχόλια σχεδόν σε κάθε βήμα της καθημερινότητάς της.

Στον ρόλο της είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο, δηλαδή τον Γιώργο Αγγελόπουλου και θέλει να τον χωρίσει από την εγκυμονούσα Όλγα.

«Νομίζω ότι μισούν λίγο παραπάνω τον Νίκο Πολυδερόπουλου, αλλά έχω δεχθεί πάρα πολύ bullying αυτές τις μέρες», είπε στους «Κου Κου» και έδωσε παραδείγματα:

«”Τόσο ωραία κοπέλα και άλλη δουλειά δεν έχεις πας να χωρίσεις τα ζευγάρια. Είναι έγκυος και ντροπή σου” μου λένε. Έχει τόσο μεγάλη απήχηση το “Τατουάζ” που έχουν ταυτιστεί. Λένε ότι ο Νίκος είναι όντως δολοφόνος, ότι εγώ όντως είμαι μια ξεδιάντροπη που μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρια.

Τις προάλλες που πήγαμε να ψηφίσουμε, κόσμος που με ξέρει από μωρό, μου φώναζε μέσα στο εκλογικό κέντρο “Γιατί Χρυσάκι το κάνεις αυτό; Εμείς σε ξέρουμε ήσουν καλό παιδία”. Χθες μια κυρία μου είπε “Θα σε έφτυνα”, εδώ και η μαμά μου είναι μέσα στη στεναχώρια που κάνω την κακιά. Η Νίκη δεν είναι κακιά είναι ερωτευμένη και μικρή».

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς πήρε τον ρόλο: «Ευχαριστώ κάθε μέρα τον Ανδρέα. Ως εκ θαύματος, δύο χρόνια μετά το κάστινγκ με θυμήθηκαν για αυτόν τον ρόλο».

Η Χρύσα Δημοπούλου χαρακτήρισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο σωστό επαγγελματία και στρατιώτη, ενώ αποκάλυψε ότι ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει ταινία, στην οποία θα παίξει και ο ίδιος, ενώ έχουν κάνει συζητήσεις για να συμμετάσχει και η ίδια.