«Χρυσή τηλεόραση»: Η χειμερία νάρκη του Ουγγαρέζου και ο γητευτής της Μαλέσκου
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η χειμερία νάρκη του Ουγγαρέζου και ο γητευτής της Μαλέσκου

«Χρυσή τηλεόραση»: Η χειμερία νάρκη του Ουγγαρέζου και ο γητευτής της Μαλέσκου

Ποια πρόσωπα πρωταγωνίστησαν στα highlights;

Τα highlights αποσπάσματα των τελευταίων ημερών προβλήθηκαν σήμερα στη «Χρυσή τηλεόραση».

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε σχολιάζοντας το πλατό από το χθεσινό GNTM ενώ στάθηκε στα νεύρα των κριτών αλλά και την τελική ατάκα του Άγγελου Μπράτη «Δεν ήρθατε εδώ για να σας μαλώσουμε».

Την τιμητική τους είχαν τα ερωτικά υπονοούμενα του Δημοσθένη από το reality μόδας ενώ αμέσως μετά προβλήθηκαν οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για την ερωτική ζωή των Υδροχόων. Η δήλωση, μάλιστα, του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με τα ερωτικά του «έχουμε πέσει σε χειμερία νάρκη», προκάλεσε τα γέλια της παρέας στην εκπομπή.

Η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Καινούργιου έκανε τον Νίκο Μουτσινά να προκαλέσει και τον δικό του παραγωγό Χρήστο Κάτσικα να βγει να του τραγουδήσει στη γιορτή του.

Η Δανάη Μπάρκα έστειλε στον παρουσιαστή ένα δώρο μέσω του floor manager Στέλιου, με τον Νίκο να απαντάει στο δώρο με ένα κάδρο της Κατερίνας Καινούργιου.

Η αγάπη του Τρύφωνα Σαμαρά για την Άννα Βίσση και τα νεύρα της Αννίτας Πάνια με τους συνεργάτες στην εκπομπή της σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Ο γητευτής που εντυπωσίασε με την εξωτερική του εμφάνιση την Ιωάννα Μαλέσκου, οδήγησε τον Νίκο στο συμπέρασμα ότι είναι σε «περίοδο γονιμοποίησης».

Το on air σπαστικό γέλιο της Καραβάτου αλλά και τα σχόλια του «Πρωινού» για τον Αιμιλιάνο ήταν τα τελευταία απολαυστικά βίντεο της «χρυσής τηλεόρασης».