«Χρυσή τηλεόραση»: Η είσοδος της Ζευγαρά, το μήνυμα της Μαλέσκου και η Σπυροπούλου αλά Monroe
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η είσοδος της Ζευγαρά, το μήνυμα της Μαλέσκου και η Σπυροπούλου αλά Monroe

«Χρυσή τηλεόραση»: Η είσοδος της Ζευγαρά, το μήνυμα της Μαλέσκου και η Σπυροπούλου αλά Monroe

Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά

Η “Χρυσή τηλεόραση” ξεκίνησε σήμερα με αποσπάσματα όλων των εκπομπών που κατά τη διάρκεια της χρονιάς τραγούδησαν και χόρεψαν κομμάτια της Λένας Ζευγαρά. Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν αυτός που έκανε τα τραγούδια της γνωστά στο ευρύ κοινό, παίζοντάς τα καθημερινά στην εκπομπή.

Η Λένα Ζευγαρά έκανε την είσοδό της στο πλατό τραγουδώντας πολλές από τις επιτυχίες της ενώ λίγο αργότερα προβλήθηκαν πλάνα από την εκπομπή του Νίκου και των act που έκανε καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Στήβ Μιλάτος εμφανίστηκε στο πλατό κρατώντας ένα συμβόλαιο της Panik Records το οποίο ο παρουσιαστής υπόγραψε on air.

Απόσπασμα από την αγαπημένη σειρά “Σιωπηλός Δολοφόνος”, προβλήθηκε στη Χρυσή τηλεόραση ενώ αμέσως μετά το βίντεο μπήκαν στο στούντιο οι πρωταγωνίστριες.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου εν μέσω προβών για τον ημιτελικό του Just The 2 Of Us αλλά και της εκπομπής “Καλοκαίρι Not” βρήκαν χρόνο για έκπληξη στον Νίκο.

Ο Κώστας Μαρτάκης άκουσε την επιθυμία της Βάνιας για διακοπές και μπήκε στο πλατό τραγουδώντας “θέλω επειγόντως διακοπές”.

Ο Μπάμπης Μπατσάρας ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να φέρει δώρα στον Νίκο Μουτσινά που φροντίζει να φιλοξενεί σχεδόν σε κάθε “χρυσή τηλεόραση” αποσπάσματα από την εκπομπή του.

Και μπορεί ένα από τα πρόσωπα που όλοι περίμεναν στην τελευταία του εκπομπή να ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, ωστόσο οι υποχρεώσεις της λόγω της καθημερινής εκπομπής στην Κρήτη δεν της επέτρεψαν να είναι στην Αθήνα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ωστόσο, έφτιαξε ένα βίντεο που έστελνε το δικό της μήνυμα στον παρουσιαστή αφήνοντάς τον με το στόμα ανοιχτό.

Αμέσως μετά το βίντεο μια μεγάλη τούρτα έκανε την εμφάνισή της στο πλατό και από μέσα βγήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που σαν άλλη Marilyn Monroe τραγούδησε το Happy Birthday.

Ο Μάρκος Σεφερλής εισέβαλε στο πλατό την ώρα που ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδυόμενος τον Νίκο Χαρδαλιά.

Και ενώ υπήρχε ήδη συνωστισμός, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος αλλά και η Γωγώ Τσαμπά συμπλήρωσαν την παρέα και το κέφι “άναψε”.

Τα τραγούδια και οι χοροί δεν σταμάτησαν με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Χαρά Βέρρα στο πλατό, ενώ την σκυτάλη πήραν αμέσως μετά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης.