“Χρυσή τηλεόραση”: Η “Ζάναξ” του My Style Rocks και η Queen Dina που πετάχτηκε από ένα κουτί
Νέα

“Χρυσή τηλεόραση”: Η “Ζάναξ” του My Style Rocks και η Queen Dina που πετάχτηκε από ένα κουτί

“Χρυσή τηλεόραση”: Η “Ζάναξ” του My Style Rocks και η Queen Dina που πετάχτηκε από ένα κουτί

Κι άλλη έκπληξη στην εκπομπή - Η μεταμφίεση του Νίκου σε Νίνο

Ποιητική διάθεση είχε ο κύριος Αραμπατζής, ένα από τα αγαπημένα θέματα του Νίκου Μουτσινά, με το οποίο ξεκίνησε τη “Χρυσή Τηλεόραση”.

Τα ερωτικά διλήμματα είχαν επιθετικές διαθέσεις αφού η Κατερίνα Καινούργιου πρότεινε σε τηλεθέατρια να φέρει “καπέλο” μια τούρτα στον εραστή της!

Η Ελένη Μενεγάκη θέλει χρόνο για τον εαυτό της και δήλωσε ότι θα τον πάρει με τον Νίκο να προτείνει να βγει βιβλίο “Πώς να κάνεις τον άλλο να παθαίνει μικροανακοπές χωρίς να πεθαίνει”.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι έτοιμος να ζευγαρώσει και ο Νίκος του αφιέρωσε το “Μην κάνεις όνειρα”. “Έχουμε δει κάποια ντοκιμαντέρ” είπε ο παρουσιαστής.

Η Βάνια βγήκε να του δώσει άλλη μία ευκαιρία για έξοδο.

https://streamable.com/r0uz9

Η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε να σβήσουν τα φώτα του πλατό για να βγει ο ερωτισμός του παίκτη της.

“Αχ, Πέτρο μου πού είσαι που βγαίνουν στα τραγούδια και είσαι στο κρεβάτι” αναφώνησε ο Νίκος που έπαιξε το νέο κομμάτι των Alcatrash.

Χαμός έγινε στο πλατό του My Style Rocks με τις παίκτριες να καυγαδίζουν και ειδικά την Κιάρα και την “Ζάναξ” όπως αποκαλεί τη Janna.

https://streamable.com/hp4hu

Ένα δώρο μπήκε στο πλατό του Νίκου και από μέσα πετάχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

https://streamable.com/gsldu

H Queen Dina επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο Just the 2 of us αλλά ήταν “σφίγγα” ως προς τα προσωπικά της ενώ δήλωσε ότι δεν είναι και το αγαπημένο της το My Style Rocks.

https://streamable.com/euw95

H Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει καταφέρει να ξεκλειδώσει το κινητό του συντρόφου της ενώ ο Αλέξανδρος Πετρίδης έπαιζε όλη μέρα τον… γιατρό.

Η χρυσή τηλεόραση πήγε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

https://streamable.com/qbp1j

Στα highlights της εκπομπής η Αποστολία Ζώη που εμφανίστηκε να πει το νέο της τραγούδι με τον Νίκο μεταμφιεσμένο σε Νίνο για να τη συνοδεύσει!

https://streamable.com/w7diu