“Χρυσή Τηλεόραση”: Η “ζουμερή” Μαλέσκου, η “καρδερομπίστ” και η queen Ελενα Χριστοπούλου
Νέα

“Χρυσή Τηλεόραση”: Η “ζουμερή” Μαλέσκου, η “καρδερομπίστ” και η queen Ελενα Χριστοπούλου

“Χρυσή Τηλεόραση”: Η “ζουμερή” Μαλέσκου, η “καρδερομπίστ” και η queen Ελενα Χριστοπούλου

Τι σχολίασε σήμερα ο Νίκος;

Μάλλον θα το καθιερώσει ο Νίκος Μουτσινάς να ξεκινά τη “Χρυσή Τηλεόραση” με την “Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”, Ιωάννα Μαλέσκου και τα “ζουμερά” της πλάνα.

“Καλό μεσημεράκι από την Κρήτη” αναφώνησε.

Τραγούδι με πόνο αφιέρωσε στον Νίκο Μουτσινά o καλεσμένος του BampY Night και ο Νίκος τον προκάλεσε να πάει στο πλατό να του τραγουδήσει τον αμανέ.

Σαρδάμ έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια και οι παίκτες την πήραν στο “ψιλό”.

Από την άλλη, ένας καλεσμένος της Αννίτας Πάνια είναι εξαρτημένος από ένα τεράστιο λούτρινο!

“Ποιος κοροϊδεύει ποιον;” αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια προτού μπει στο πλατό η Βάνια με τον “αρκούδο” της τον “Στελάκη”. “Αννίτα κοίτα!” φώναξε ο Νίκος.

https://streamable.com/qjrq4

Μια τεράστια μπηχτή στους τεχνικούς υπολογιστών του ΑΝΤ1 “πέταξε” ο Γιώργος Παπαδάκης που στα 30 χρόνια του στην τηλεόραση δεν τους έχει δει ποτέ και τους έστειλε χαιρετίσματα στο κρεβάτι όπου βρίσκονται!

Με την Κύπρια παίκτρια “αγκαλίτσα” του MasterChef ασχολήθηκε ο Νίκος που πέταξε τη σκούφια της για να αγκαλιάσει τους κριτές! Έτσι ο Νίκος αγκάλιασε το κοινό του και τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Ο κύριος Αραμπατζής ούτε πεθαμένος δεν θα πήγαινε να τον κρίνει ο Λάκης Γαβαλάς αλλά ο Νίκος καλωσόρισε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που μπήκε στο My Style Rocks, με τη Βάνια να επαναλαμβάνει ότι θέλει να πάει στο ριάλιτι.

https://streamable.com/t3cxo

Καλωσόρισε όμως και την παλιά του συμπαρουσιάστρια στο “Δέστε τους”, την Τζώρτζια Παναγή που την τσίμπησε το “φίδι” Έλενα Χριστοπούλου.

Ποια είπε την Ευρυδίκη του My Style Rocks “τζαζλή” και δεν τη φοβήθηκε την ίδια στιγμή που ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει από την Κιάρα.

https://streamable.com/7r0hq

Μια σύμβουλος “καρδερόμπας” θέλει να αλλάξει το στυλ της Ελένης Μενεγάκη που δεν της αρέσει καθόλου αλλά της αρέσει η Ελένη Τσολάκη που είναι 40 plus και ο Νίκος Μουτσινάς, που έτυχε να γνωρίσει τη μητέρα του!

“Η καρδερομπίστ είναι αδυσώπητες. Να ενημερώσουμε απλά ότι η Ελένη Τσολάκη δεν είναι σαραντάρα. Αν οι δικοί μου μού έχουν πει ψέματα ότι έχουν πεθάνει και ζουν στη Θεσσαλονίκη και γνωρίζουν καρδερομπίστ θα γίνω τρελός!”, είπε ο Νίκος.

Ο παίκτης του Τάσου Τρύφωνος θέλει “να τον γλεντήσει” γιατί δεν του αρέσει η συμπεριφορά του.

Η Ελένη Τσολάκη μπέρδεψε τον Χαλεπά με τη Χαλιμά και ο Γιώργος Λιάγκας την έδιωξε από δίπλα του.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μαθαίνει νέες ερωτικές ορολογίες και ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε τη χρυσή τηλεόραση στην οικογένειά του.

https://streamable.com/ma4we