“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο αδιάφορος Κουδουνάρης, τα κιλάκια της Άντζελας και η “Βάνια Monroe”
Νέα

“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο αδιάφορος Κουδουνάρης, τα κιλάκια της Άντζελας και η “Βάνια Monroe”

“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο αδιάφορος Κουδουνάρης, τα κιλάκια της Άντζελας και η “Βάνια Monroe”

Δευτεριάτικα κέφια είχε ο Νίκος Μουτσινάς!

Η δευτεριάτικη “Χρυσή Τηλεόραση” είχε ανατρεπτικές δηλώσεις, τραγούδια και χορό με τον Νίκο Μουτσινά να έχει τρελά κέφια.

Η Βάνια φόρεσε τις… πυτζάμες της, θέλοντας να αντιγράψει το στιλ των διαγωνιζομένων του My Style Rocks στο Gala της Παρασκευής.

Η εμφάνιση της Μαρίας Καζαριάν με λινζερί εμφάνιση και οι αποκαλύψεις για το πάρτι που είχε να πάει αναστάτωσαν τον Νίκο, όπως και η δήλωσή της ότι είναι ντροπαλή.

“Μου ήσασταν αντιπαθέστατος και τώρα μου είστε αδιάφορος” δήλωσε η Ευρυδίκη στον Στέλιο Κουδουνάρη και ο Νίκος έπαθε σοκ.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου που είχε μια κακή κουβέντα για όλο τον κόσμο του ελληνικού πενταγράμμου.

https://streamable.com/1lo9q

Η πρόκληση στον Παύλο Σταματόπουλο

Αφού προβλήθηκε το παράπονο του Παύλου Σταματόπουλου προς τον οικοδεσπότη της εκπομπής, ο Νίκος του έστειλε μία πρόκληση.

“Προκαλώ τον Παύλο Σταματόπουλο να έρθει εδώ να μας μιλήσει τη Ζόζεφιν”, είπε ο παρουσιαστής, ενώ ο καλλονός Σπυρέτος από την Κέρκυρα με την “αρχαιολογική” μύτη έφερε ευθυμία στο πλατό.

Στο μεταξύ, τίποτα δεν της άρεσε της παίκτριας του Shopping Star από όσα της έδειξε η πωλήτρια, ενώ η Ναταλία Γερμανού δήλωσε ότι είναι 55+, αλλά το πήρε αμέσως πίσω.

Ο Δημήτρης Παπανώτας νόμιζε ότι την Κατερίνα Γκαγκάκη με την Όλγα Κεφαλογιάννη τις χωρίζουν χρόνια… η Σταματίνα Τσιμιτσιλή σχολίασε τα κιλάκια και τις αλλαγές στο πρόσωπο της Άντζελας Δημητρίου.

Η Μαρία του GNTM αναρωτιέται τι βρήκε του Snik η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

https://streamable.com/wpz7p

Η Βάνια έγινε τατουάζ

Η πιο φανατική θαυμάστρια της Βάνιας έκανε τατουάζ με το πρόσωπό της σε έκδοση “Βάνια Monroe” προκάλεσε έκπληξη στον Νίκο.

Αμέσως μετά, η Βάνια βγήκε στο στούντιο και ευχαρίστησε το κοινό της για την αγάπη του.

https://streamable.com/cdmq4

Το ψέμα της Μαλέσκου και η γκρίνια του Φραγκολιά

Ακολούθησαν τα κουνήματα της Ιωάννας Μαλέσκου και το μικρό ψέμα που είπε στον “αέρα”, ο ζηλιάρης της Αννίτας που θέλει να ασχημίσει τη γυναίκα του και η επική αντίδραση της Πάνια!

Η γκρίνια του Κώστα Φραγκολιά έριξε το ρεύμα στο πλατό του Happy Day και έτσι η παρέα της Σταματίνας άρχισε να φωνάζει ‘Αξίζω'”.

Τέλος, η γλυκιά “γιαγιά” από τις “8 λέξεις” Έλλη Κυριακίδου έστειλε φιλάκια στον Νίκο και του τραγούδησε το “Έλα, έλα”.

Έτσι εκείνος της έστειλε τη σημερινή “Χρυσή Τηλεόραση”.

https://streamable.com/g041g