Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Ο ψαράς Παναγιώτης Βασιλάκος και το διακαναλικό Skype Μουτσινά – Παπαγεωργίου

«Χρυσή τηλεόραση»: Ο ψαράς Παναγιώτης Βασιλάκος και το διακαναλικό Skype Μουτσινά – Παπαγεωργίου

Όσα διαδραματίστηκαν στο «Καλό μεσημεράκι»

Τα καλύτερα αποσπάσματα συγκεντρώθηκαν στη «Χρυσή τηλεόραση» και προβλήθηκαν στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά να τα σχολιάζει με το δικό του καυστικό χιούμορ.

Ο άγριος καβγάς μεταξύ Σοφίας, Άννας Μαρίας και Ραμόνας και η υστερία που ακολούθησε άφησε με το στόμα ανοιχτό τον Νίκο Μουτσινά που δήλωσε μετά το απόσπασμα: «Από την παραγωγή δεν βρέθηκε ένας να πάρει την πίεση στη Δανέζη;».

Τα «καρφιά» του Δημήτρη Παπανώτα για τη Μαίρη Συνατσάκη και η αφιέρωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Νίκο Μουτσινά έδωσαν ένα ακόμα πιο εύθυμο παλμό στην εκπομπή.

Ο τρόμος της Μαριεύης για τα ψάρια έδωσαν μια καλοκαιρινή διάθεση στο «Καλό μεσημεράκι», με τον παρουσιαστή να υποστηρίζει ότι τα πλάνα από το ψάρεμα είναι ψεύτικα.

Την καντάδα της Μαγδαληνής στον Mr. Bachelor απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι ενώ οι στιλιστικές επιλογές συμμετέχουσας στο Shopping Star την ανέδειξαν σε «κολλητή» του Νίκου Μουτσινά.

Η ατάκα φωτιά της Έφης Σαρρή για την κριτική που πιθανόν να της ασκηθεί στο Just The 2 Of Us, άξιζε τα συγχαρητήρια. «Καλή επιτυχία στην πρεμιέρα», είπε ο Νίκος on air.

Το διακαναλικό Skype Μπάρκα με Καινούργιου και Κοκλώνη οδήγησε τον Νίκο Μουτσινά να κάνει κάτι αντίστοιχο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το κυνηγητό της παίκτριας του Style Me Up με τον Τρύφωνα Σαμαρά και η προειδοποίηση του Τάκη Ζαχαράτου ότι στο επόμενο show του θα υπάρχει η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ανάμεσα στα αποσπάσματα που ξεχώρισαν.

Η αναζήτηση του Μποτρίνι για το εστιατόριο του Λευτέρη στην Κόρινθο, παραλίγο να τον οδηγήσει στο νεκροταφείο.

Η κουβέντα του Δημήτρη Γκοτσόπουλου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη διατροφή οδήγησε στην αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το ότι έκοψε το κρέας.

Αρκετά ήταν τα στιγμιότυπα του Big Brother που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της εκπομπής, ανάμεσα σε αυτά ήταν και το φλερτ Άννας Μαρίας και Δημήτρη Πυργίδη.

Τα κλάματα της Μαριεύης και οι πανηγυρισμοί της Μαγδαληνής που παρέμεινε στο The Bachelor έκανε τον Μουτσινά να σχολιάσει: «Τι σκ@τα θέλουν να δώσουν άλλο και κλαίνε. Ένα reality γνωριμιών είναι».

Exit mobile version