«Χρυσή τηλεόραση»: Τα χρωστούμενα στον Παπαδάκη, το ψωμί πολυτελείας και η «βραχονησίδα» Σίκινος
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Τα χρωστούμενα στον Παπαδάκη, το ψωμί πολυτελείας και η «βραχονησίδα» Σίκινος

«Χρυσή τηλεόραση»: Τα χρωστούμενα στον Παπαδάκη, το ψωμί πολυτελείας και η «βραχονησίδα» Σίκινος

Τα highlights των ημερών

Η «Χρυσή τηλεόραση» του Νίκου Μουτσινά περιλάμβανε το μεσημέρι της Δευτέρας μερικά από τα highlights των τελευταίων ημερών.

Το πρώτο βίντεο που προβλήθηκε ήταν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τα on air παράπονα του Γιώργου Παπαδάκη για το δώρο που του υποσχέθηκε ο παρουσιαστής και δεν έφτασε ποτέ στο πλατό. «Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Το δέντρο πρέπει να σταλεί. Αύριο θέλω το δέντρο να είναι στον κύριο Παπαδάκη», είπε ο ίδιος μετά το απόσπασμα.

Η κριτική της Μαρίας Μπακοδήμου για την εμφάνιση της Έφης Σαρρή και του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US κέντρισαν το ενδιαφέρον του. Μάλιστα παρομοίασε τη σκηνική παρουσία της γνωστής τραγουδίστριας με θύμα απαγωγής σε βανάκι.

O καβγάς της Δανέζη με τον Πυργίδη λίγο πριν από την αποχώρηση της Ραΐσας και ο χαρακτηρισμός 5ο μέλος της ληστείας σχολιάστηκε από τον παρουσιαστή. Αμέσως μετά προβλήθηκε το βίντεο με τις εξηγήσεις που έδωσε η παίκτρια στην εκπομπή Love It για το πάρτι που οργάνωσε μετά την αποχώρησή της από το Big Brother.

Η κλήση που δόθηκε σε κυρία που έψαχνε ψωμί μετά τις 9 το βράδυ στο Σύνταγμα οδήγησε τον Νίκο Μουτσινά στο να το κατατάξει σε είδος πολυτελείας, καθώς της στοίχισε 300 ευρώ.

Οι κριτικές για την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Αναστάσιο Ράμμο στο J2US αλλά και την επιλογή του τραγουδιού «Γιαγιά και Παππούς» έκαναν τον παρουσιαστή να πάρει θέση: «Γιατί να μην το μάθουμε το τραγούδι; Μαθαίνουμε τόσα άχρηστα πράγματα».

Η γκάφα της Κάτιας Ταραμπάνκο που νόμιζε ότι η Σίκινος είναι βραχονησίδα προκάλεσε τα γέλια της ομάδας στο πλατό της εκπομπής, ενώ οι διαπληκτισμοί των κοριτσιών στο The Bachelor και η συνέντευξη του Νίκου Κουρή στις Roomies έκαναν τη Βάνια να βγει να διαμαρτυρηθεί.

Η αιώνια νεότητα του Γιώργου Τσαλίκη έκαναν τον Νίκο να δηλώσει χιουμοριστικά: «Εγώ τον Γιώργο τον θυμάμαι έτσι πάντα. Εγώ πιστεύω κρύβει τα χρόνια του. Έχει πατήσει τα 50»

Ο «διακόπτης» Χάρης Βαρθακούρης και το Πότσι, θιβετιανό ρόφημα της Σίσσυς Καλλίνη, έκαναν τον παρουσιαστή να ξεκαρδιστεί στα γέλια.