«Χρυσή τηλεόραση»: Τα κοινά θέματα Μάνεση – Μελέτη, η μπηχτή του Περρή και η τραυματική εμπειρία του Βασάλου
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Τα κοινά θέματα Μάνεση – Μελέτη, η μπηχτή του Περρή και η τραυματική εμπειρία του Βασάλου

«Χρυσή τηλεόραση»: Τα κοινά θέματα Μάνεση – Μελέτη, η μπηχτή του Περρή και η τραυματική εμπειρία του Βασάλου

Τα highlights της ελληνικής τηλεόρασης

Η «Χρυσή τηλεόραση» εξασφάλισε όλα τα highlight της ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία και σχολιάστηκαν από τον Νίκο Μουτσινά.

Οι αντιδράσεις της Βίκυς Καγιά βλέποντας το αποτέλεσμα του Αιμιλιάνο στη δοκιμασία του GNTM αλλά και ο καβγάς των αγοριών βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του παρουσιαστή.

Τα κοινά θέματα στις εκπομπές της Ελεονώρας Μελέτη και του Νίκου Μάνεση συνεχίζονται, ωστόσο πλέον χρησιμοποιούνται και οι ίδιοι δημοσιογράφοι για να τα παρουσιάσουν.

Η μπηχτή του Βαγγέλη Περρή στη Φαίη Σκορδά που δεν είχε καταλάβει την κόντρα Μάνεση – Μελέτη προκάλεσε τα γέλια της παρέας στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

Τα χαιρετίσματα που έστειλε η Σαμάνθα από το The Bachelor στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η παρανόηση της παρουσιάστριας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα highlights της «Χρυσής τηλεόρασης».

Η αποκάλυψη της Αντιγόνης Ψυχράμη για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν και την έκανε να κατουρηθεί πάνω στη σκηνή, έκανε τον Νίκο Μουτσινά να μοιραστεί μια παρόμοια ιστορία με το τηλεοπτικό κοινό.

Τα φιλιά που αντάλλαξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τις παίκτριες του The Bachelor αλλά και οι αμφιβολίες για τη λιποθυμία της Αντζελίνας στην τελετή των ρόδων προβλήθηκαν στη στήλη της εκπομπής.

Η στιγμή που ο Στέλιος Κουδουνάρης γίνεται έξαλλος με το κόνσεπτ παίκτριας του My Style Rocks λέγοντάς της «αδιάφορα, παλιακό, κάθοδος!», έκανε τον Νίκο Μουτσινά να την υποστηρίξει.

Άφωνους μας άφησε όλους ο παίκτης του Ρουκ Ζουκ που αποκάλυψε δημόσια τη μεγάλη φοβία που έχει με τις… πατούσες!

Επηρεασμένοι από το GNTM, Βάνια και Νίκος Μουτσινάς μεταμορφώθηκαν στο πλατό και φωτογραφήθηκαν όπως τα μοντέλα στη χθεσινή δοκιμασία.

Η έρευνα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το σεξ και οι ατάκες των συντελεστών έκαναν τους Alcatrash να παίξουν το τραγούδι «Παραγνωριστήκαμε».

Η δυσκολία παίκτη του The Voice να αποφασίσει ποιον coach να επιλέξει και η αντίδραση της Ζουγανέλη είχαν τη δική τους θέση στη Χρυσή τηλεόραση.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για την ατάκα του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού, στον γάμο της με τον Πέτρο Ίμβριο σχολιάστηκε από τον παρουσιαστή.

Η στήλη της Χρυσής τηλεόρασης τελείωσε με την ιστορία του Κωνσταντίνου Βασάλου για την άτυχη στιγμή του παρελθόντος όταν μια μέλισσα τον τσίμπησε σε «ευαίσθητο» σημείο.