«Χρυσή τηλεόραση»: Το αλά Καινούργιου τρέιλερ της εκπομπής και η παρέμβαση της Κατερίνας
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Το αλά Καινούργιου τρέιλερ της εκπομπής και η παρέμβαση της Κατερίνας

«Χρυσή τηλεόραση»: Το αλά Καινούργιου τρέιλερ της εκπομπής και η παρέμβαση της Κατερίνας

Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Το νέο remake τρέιλερ, αυτή τη φορά του «Ευτυχείτε» παρουσίασε ο Νίκος Μουτσινάς με τον ίδιο στον ρόλο της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση για να κάνει τη δική της παρέμβαση.

Του είπε μάλιστα ότι τον παρακολουθεί κάθε μέρα γιατί είναι κούκλος, ο Νίκος όμως την προκάλεσε και πάλι να πάει καλεσμένη του στην εκπομπή. Η ίδια έδωσε υπόσχεση να πάει.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έφυγε από το My Style Rocks και ο Νίκος αναρωτήθηκε αν είναι μια ευκαιρία να μην κάνει φέτος τηλεόραση.

Φωτιά πήρε η λάμπα στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη ενώ η Κόνυ Μεταξά είναι ο νέος Αραμπατζής του ΑΝΤ1 είπε ο Νίκος.

https://streamable.com/3dbczh

Η Άννα Μαρία θα μπορούσε να είναι πρόγραμμα στα «Αηδονάκια» είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την παίκτρια του Big Brother που κάνει φωνές ζώων, την ίδια στιγμή που και η Μαρία Ιωαννίδου κάνει το ίδιο και ο Νίκος την πρότεινε για το Celebrity Big Brother.

O Άγγελος Μπράτης έχει φανταστικό φίλο έναν Άγγλο μπάτλερ. Πώς το σχολίασε ο παρουσιαστής;

https://streamable.com/9e5uqv

Ο υποψήφιος για το GNTM που έκανε το τρέιλερ του Big Brother τα έβαλε με τη Ζενεβιέβ που προτίμησε τον μπούφο αλλά η καριέρα του είναι εξασφαλισμένη αφού θα παίξει στις «Οικογενειακές ιστορίες».

Η σκαλέτα της Κατερίνας Καινούργιου ήταν επόμενο θέμα του Νίκου Μουτσινά καθώς στην εκπομπή πιάστηκαν αδιάβαστοι και ο παρουσιαστής έδειξε κατανόηση και πρότεινε ο Γρηγόρης Γκουντάρας τουλάχιστον να την ξέρει.

Η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε το μυστικό που έκρυβε το κόσμημα της Φαίης Σκορδά και πρόβλεψε γεγονότα στο μέλλον της.

https://streamable.com/truka4

Η Ιωάννα Τούνη δεν πέρασε το τεστ μαθηματικών που της έβαλαν οι «Σφήκες» αλλά η χρυσή τηλεόραση πήγε δικαιωματικά στην Κατερίνα Καινούργιου.

https://streamable.com/d0xics