«Χρυσή τηλεόραση»: Το φλερτ της Μεϊμαρίδη, το αφιέρωμα της Μπήλιου και το ατύχημα της Τσιμτσιλή
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Το φλερτ της Μεϊμαρίδη, το αφιέρωμα της Μπήλιου και το ατύχημα της Τσιμτσιλή

«Χρυσή τηλεόραση»: Το φλερτ της Μεϊμαρίδη, το αφιέρωμα της Μπήλιου και το ατύχημα της Τσιμτσιλή

Τα καλύτερα αποσπάσματα των εκπομπών

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με τη στήλη της «Χρυσής Τηλεόρασης», έκανε μια παύση για το stand up και επέστρεψε με τα αγαπημένα αποσπάσματα.

Η ρομαντική διάθεση της Φαίης Σκορδά και η μίμηση των συνεργατών της στο σταυροπόδι της επιβεβαίωσε στον παρουσιαστή ότι είναι συγκεκριμένος ο τρόπος που κάθονται οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης.

Το φλερτ της Μάρας Μεϊμαρίδη σε αστυνομικούς και η αδιαφορία τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον ενώ η συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη στο The 2night Show και τα σχόλια του Παπανώτα περί πολυβόλου έκαναν τον Νίκο Μουτσινά να βγει μπροστά να υποστηρίξει τη φίλη του.

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο παρουσιαστής όταν άκουσε την απάντηση του παίκτη στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του Mega για τη φράση «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Η απαίτηση της Άννας Μαρίας να τη φωνάξει ο Big Brother και ο εκνευρισμός της με τη Ραΐσα που την αντιγράφει οδήγησε στο καθιερωμένο «Προκαλωωωώ» του Μουτσινά.

Τα φιλιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο The Bachelor έκαναν τον Νίκο να αναρωτηθεί αν είναι παλιακός. «Ένας να κολλήσει εκεί κορονοϊό έχει φύγει όλη η παραγωγή», είπε on air.

Ο πιο αδύναμος κρίκος και ο παίκτης που παίζει μόνος του μπάσκετ, εργάζεται ως σερβιτόρος και προσπαθεί να πουλήσει καφέ στον Τάσος Τρύφωνος ξεχώρισε ανάμεσα στα αποσπάσματα.

Η Άση Μπήλιου και το αφιέρωμα στον αστρολογικό χάρτη του Νίκου Μουτσινά και την απαράμιλλη ομορφιά του, της χάρισε τη «χρυσή τηλεόραση» στο τέλος της στήλης.

Την κατανόησή του στη δυσκολία που αντιμετωπίζει στις τηλεφωνικές γραμμές η Αννίτα Πάνια, εξέφρασε ο ίδιος ενώ λίγη ώρα αργότερα έμεινε με το στόμα ανοιχτό με την ομοιότητα της Φαίης Σκορδά με τη Τσιμτσιλή σε φωτογραφία του παρελθόντος.

H παραβίαση των κανόνων του Ρουκ Ζουκ από συγκεκριμένη παίκτρια και η αδυναμία της να συγκεντρωθεί έκανε τους πάντες να απορήσουν.

Το ατύχημα της Τσιμτσιλή όταν την κατούρησε ο σκύλος με τον οποίο έπαιζε είχε τη δική του θέση στα αποσπάσματα των τηλεοπτικών εκπομπών.

Απόσπασμα από τις οικογενειακές ιστορίες έκανε τον Νίκο Μουτσινά να υμνήσει τους ηθοποιούς για τις υποκριτικές τους ικανότητες.

Το κράξιμο της Ζενεβιέβ στα κορίτσια του GNTM μετά τις συνεχόμενες νίκες των αγοριών αλλά και ο καβγάς στο The Bachelor «έκλεισαν» τη «Χρυσή τηλεόραση» με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο.