Χρύσπα: Τα παιδικά χρόνια, η απαίτηση να κρατήσει το όνομά της στην αρχή της καριέρας της και οι αισθητικές επεμβάσεις
Νέα

Χρύσπα: Τα παιδικά χρόνια, η απαίτηση να κρατήσει το όνομά της στην αρχή της καριέρας της και οι αισθητικές επεμβάσεις

Χρύσπα: Τα παιδικά χρόνια, η απαίτηση να κρατήσει το όνομά της στην αρχή της καριέρας της και οι αισθητικές επεμβάσεις

Όσα κουβέντιασε με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πιτζάμα Party»

Ο Νίκος Γεωργιάδης στα πλαίσια της στήλης του «Πιτζάμα Party» επισκέφτηκε τη Χρύσπα και πέρασε ένα βράδυ στο σπίτι της. Δεν φανταζόταν όμως τι θα αντιμετώπιζε, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια με το που τον υποδέχτηκε του ανακοίνωσε τη διακοπή ρεύματος στην πολυκατοικία.

Το περιστατικό δεν επηρέασε, ωστόσο, τη διάθεσή τους. Οι δυο τους ανοίξανε ένα μπουκάλι κρασί και αποφάσισαν να παίξουν Scrabble. «Ξεκίνησα να παίζω Scrabble με τους γονείς μου γιατί ήμουν σκράπας στην ορθογραφία. Ήμουν καλή στην έκθεση αλλά μου γυρνούσαν το γραπτό με κοκκινίλες. Έχω ένα είδος δυσλεξίας», αποκάλυψε η Χρύσπα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναφερόμενη στην καριέρα της μέσα στα χρόνια εξομολογήθηκε: «Μ’αρέσει πολύ που ακούγεται ακόμα το “Μου κάνεις πλάκα ο θεός”. Με ανακάλυψε η Μαργαρίτα Μάτσα. Είχαμε μια κουβέντα στο γραφείο της για το πώς θα βγω. Χρύσπα με φωνάζουν από μικρή. Το επίθετό μου είναι Πιτιροπούλου. Καταλαβαίνεις ότι με αυτό το επίθετο δεν πας πουθενά. Δεν κάνεις καριέρα πρωτοεμφανιζόμενης ως Πιτιροπούλου.

Σκεφτήκαμε να υπάρξει ένα ψευδώνυμο. Τότε, λοιπόν, με περισσό θράσος είπα “γιατί να βάλουμε επίθετο και να μην βγω με το Χρύσπα. Υπάρχει άλλη;”. Και μου λέει “μα έχεις δει κάποια σοβαρή τραγουδίστρια να κάνει καριέρα έτσι;”. Και απάντησα “Γιατί; Η Μαρινέλλα”. Είχα πολύ θράσος».

Επιστρέφοντας στην κουβέντα για τα μαθητικά χρόνια τόνισε: «Στο σχολείο ήμουν δημοφιλής αλλά όχι με τη λογική του όμορφου κοριτσιού όσο με τη λογική του αγοροκόριτσου».

Μετά το επιτραπέζιο, το πρόγραμμα είχε ταινία. Οι δυο τους παρακολούθησαν την αγαπημένη ταινία της Χρύσπας, το Grease. Ο Νίκος Γεωργιάδης φανερά κουρασμένος αποκοιμήθηκε στον καναπέ, ενώ η τραγουδίστρια, ως πρότυπο οικοδέσποινας, τον ξύπνησε και τον συνόδεψε στο υπνοδωμάτιο.

Το πρωί βρήκε τον Νίκο Γεωργιάδη να ξυπνάει βλέποντας τη Χρύσπα να χοροπηδάει πάνω στο κρεβάτι του. Γρήγορα ετοιμάζουν καφέ και συνεχίζουν την όμορφη κουβέντα τους.

«Έχω πολύ καλή σχέση με την κουζίνα. Μαγειρεύω πολύ και είμαι της παραδοσιακής κουζίνας», αποκάλυψε την ώρα που πρόσφερε τον καφέ στον καλεσμένο της.

Μιλώντας για τα κατά καιρούς σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με τα κιλά, διευκρίνισε: «Έχω απενεχοποιηθεί από την εικόνα και έχω κρατήσει την ουσία στη δουλειά μου», και προσθέτει χαριτολογώντας: «Τώρα πια νιώθω ότι έχω όλο το πακέτο για να κάνω διεθνή καριέρα».

Η κουβέντα έκλεισε με αναφορά στα νέα πρότυπα ομορφιάς. Η Χρύσπα υποστήριξε: «Δεν θέλουμε τις γυναίκες με καμπύλες. Θέλουμε τις γυναίκες ψεύτικες, με πλαστικό. Έχω κάνει κι εγώ πλαστικές αλλά όχι να παραμορφωνόμαστε. Η υπερβολή στο οτιδήποτε είναι κακό να υπάρχει».