Cucina con doro: Η πρεμιέρα της Δωροθέας Μερκούρη στο Mega με τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας
Νέα

Cucina con doro: Η πρεμιέρα της Δωροθέας Μερκούρη στο Mega με τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας

Cucina con doro: Η πρεμιέρα της Δωροθέας Μερκούρη στο Mega με τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας

Ένθετο στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Πρεμιέρα με τη δική τη στήλη μαγειρικής που θα παρουσιάζεται και κάθε Πέμπτη στο «Πάμε Δανάη» έκανε η Δωροθέα Μερκούρη.

Το πρώην μοντέλο θα παρουσιάζει στους τηλεθεατές τα μυστικά της ιταλικής σπιτικής κουζίνας -καθότι μισή Ιταλίδα- με τον δικό της μοναδικό τρόπο μέσα από το Cucina con doro

Η πρώτη της συνταγή ήταν ζυμαρικά κοχύλια γεμιστά στο φούρνο, ή, στα Ιταλικά, Conchiglie Ripiene al Forno.

ΥΛΙΚΑ

Για τα κοχύλια

500 γρ. conchiglie μεγάλα

2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

400 γρ. μανιτάρια champignon

250 γρ. λουκάνικο μοσχαρίσιο με θυμάρι

500 γρ. τομάτες τριμμένες

1 μεσαίο κόκκινο κρεμμύδι

1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί

3 κουταλιές σούπας παρμεζάνα

4-5 φύλλα φρέσκος βασιλικός

Για τη μπεσαμέλ

70 γρ. βούτυρο

50 γρ. αλεύρι

500 ml φρέσκο γάλα

Λίγο μοσχοκάρυδο

1 κουταλιά σούπας παρμεζάνα

Δείτε την εύκολη εκτέλεση στο βίντεο: