Δάφνη Μπόκοτα: «Έχω δει ιδέες μου στην τηλεόραση αλλά χωρίς εμένα»
Νέα

Δάφνη Μπόκοτα: «Έχω δει ιδέες μου στην τηλεόραση αλλά χωρίς εμένα»

Δάφνη Μπόκοτα: «Έχω δει ιδέες μου στην τηλεόραση αλλά χωρίς εμένα»

Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η τηλεόραση της λείπει επειδή ουσιαστικά δεν δουλεύει. Επίσης, αποκάλυψε πως ιδέες της έχουν υλοποιηθεί χωρίς εκείνη.

«Μου λείπει πολύ η τηλεόραση, μου λείπει η δουλειά γιατί ουσιαστικά δεν δουλεύω, αλλά ήταν απαραίτητο να το κάνω. Είμαι εκτός τηλεόρασης από το 2006, αλλά εκτός δουλειάς είμαι λιγότερα χρόνια γιατί ήμουν αντιδήμαρχος στον Πειραιά» και πρόσθεσε: «Είχα κουραστεί και ενοχληθεί από την ιστορία με την ΕΡΤ και επέλεξα να μείνω για λίγο στην άκρη».

Η ίδια αποκάλυψε πως είχε προτάσεις για διάφορες εκπομπές και, μάλιστα, τόνισε πως πολλές δικές της ιδέες έχουν υλοποιηθεί χωρίς εκείνη. Συγκεκριμένα, είπε: «Είδα μια ιδέα μου φτιαγμένη, λίγο πειραγμένη και αλλιώς, είχε σχέση με τη μουσική».

Ως προς την ΕΡΤ, η Δάφνη Μπόκοτα ανέφερε: «Αν ήθελα, μπορούσα μείνω αλλά πώς θα έμενα;» και συμπλήρωσε: «Ήμουν 28 χρόνια στην ΕΡΤ και με ενόχλησε ό,τι έγινε γιατί δεν υπήρχε λόγος. Η κρατική τηλεόραση πάντα είχε χρήμα, αλλά το έδινε όπου ήθελε. Εγώ, όμως, δούλευα μόνο με τον μισθό μου. Μετά φύγαμε εμείς, ήρθαν άλλοι και δεν ήταν μόνο με τον μισθό τους».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα