Δανάη Μπάρκα: Αναλαμβάνει το Σαββατοκύριακο του MEGA απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού;
Νέα

Δανάη Μπάρκα: Αναλαμβάνει το Σαββατοκύριακο του MEGA απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού;

Δανάη Μπάρκα: Αναλαμβάνει το Σαββατοκύριακο του MEGA απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού;

Ανακατατάξεις προβλέπονται στο κανάλι μετά την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και του νέου σχεδιασμού

Αλλαγές ετοιμάζει το MEGA ενόψει της νέας σεζόν με πρόσωπα να μεταφέρονται σε άλλες ζώνες και νέα να ετοιμάζουν καινούριες εκπομπές για να ενισχύσουν τις ζώνες.

Δεδομένο θεωρείται ότι η Ελένη Μενεγάκη θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί αν αυτή θα είναι μετά το δελτίο ειδήσεων, ή λίγο αργότερα.

Ερωτηματικό ωστόσο παραμένει η παρουσία της Δανάης Μπάρκα στην πρωινή ζώνη, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου και της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Το κανάλι θέλει να έχει δύο magazino και το Σαββατοκύριακο. Το επικρατέστερο σενάριο είναι η Ελεονώρα Μελέτη να αναλάβει το τρίωρο 9-12 ή 10-1 τις καθημερινές, με περιεχόμενο λίγο ενημέρωση και λίγο ψυχαγωγία. Μετά θα είναι το δελτίο και μετά η Ελένη Μενεγάκη. Κάτι αντίστοιχο θέλουν και για το σαββατοκύριακο», είπε η δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Η Δανάη Μπάρκα μετακινείται οριστικά το Σαββατοκύριακο και μάλιστα μετά το δελτίο ειδήσεων, ενώ για το πρωί, το σενάριο να αναλάβει εκπομπή ο Κώστας Τσουρός έχει βάση, αλλά όχι μόνος του, με ένα δεύτερο άτομο στο πλευρό του».

Αν ισχύει το παραπάνω σενάριο, τότε η Δανάη Μπάρκα θα βρεθεί απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται», η οποία έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό του Σαββατοκύριακου μετά από πολλά χρόνια συντροφιάς και θεωρείται σκληρός αντίπαλος για όποιον βρεθεί απέναντι.

https://streamable.com/k34wvw