Δανάη Μπάρκα – Αποστόλης Ρουβάς: Τι τρέχει ανάμεσά στους;
Νέα

Δανάη Μπάρκα – Αποστόλης Ρουβάς: Τι τρέχει ανάμεσά στους;

Δανάη Μπάρκα – Αποστόλης Ρουβάς: Τι τρέχει ανάμεσά στους;

Για «ζεστή» επικοινωνία μίλησε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο «Καλύτερα δεν γίνεται»

Η χημεία και η επικοινωνία ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» Απόστολο Ρουβά είναι γνωστή με την παρουσιάστρια να τον έχει επιλέξει προσωπικά για τη συνεργασία τους στο Mega. Τι συμβαίνει όμως ανάμεσά τους; Είναι φίλοι ή κάτι παραπάνω;

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», τις τελευταίες μέρες ακούγεται πως κάτι έχει γίνει με τη σχέση της Δανάης με τον Πάνο, που είχαν χωρίσει και τα ξαναβρήκαν μέσα στην καραντίνα και πως εκείνη έχει αναπτύξει μια «ζεστή» επικοινωνία με τον Απόστολο Ρουβά. Η παρουσιάστρια και ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, μάλιστα, έχουν κάνει μια σειρά γυρισμάτων με μαγειρικές σε κάποια μέρη της Ελλάδας.

Ωστόσο, προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τη Δανάη. «Την Τετάρτη είχαμε κανονίσει για καφέ με τη Δανάη και επειδή ακυρώθηκε με πήρε και μου είπε θα είμαστε με τον Πάνο στο Κολωνάκι για φαγητό και να περάσω αν θέλω. Εγώ μπερδεύτηκα εκεί και τη ρώτησα αν ισχύει και μου είπε “Μα είναι δυνατόν;”.

Εγώ της είπα “Θα μου το έλεγες αν συνέβαινε κάτι ή αν έχεις χωρίσει;”. Εγώ θα σεβαστώ αυτό που είπε η Δανάη, ότι είναι για φαγητό με τον σύντροφό της. Γιατί είναι τρομερές ισορροπίες να πούμε ότι κάτι συμβαίνει με τον Ρουβά ενώ είναι ακόμη σε μια σχέση, που πολύ πιθανόν να είναι σε κρίση», ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Με τη Ναταλία Γερμανού να αναφέρει πως θα μείνουμε στο ότι υπάρχει προς το παρόν μια «ζεστή» επικοινωνία ανάμεσά τους.

https://streamable.com/b8xqhz