Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα»
Νέα

Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα»

Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα»

Συγκινήθηκε μόλις είδε το video που της είχαν ετοιμάσει

Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν σήμερα η Δανάη Μπάρκα και μίλησε για τους δυο πρώτους μήνες της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» στο Mega, τη διάσημη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και τον σύντροφό της.

Στην αρχή της εκπομπής μάλιστα, προβλήθηκε ένα video αφιέρωμα σε όσα έχει κάνει ως τώρα η Δανάη Μπάρκα, αλλά και στα αγαπημένα της πρόσωπα που είναι στη ζωή της και η παρουσιάστρια συγκινήθηκε και δάκρυσε: «Τώρα καταλαβαίνω τι αισθάνονται οι καλεσμένοι. Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η Δανάη μετά την προβολή του video, συγκινημένη.

«Κλείσαμε δυο μήνες εκπομπής. Πηγαίνω με την ίδια χαρά και τώρα που βρίσκω τα πατήματά μου, πάω με λίγη περισσότερη χαρά. Βλέπω τις δυσκολίες που είναι πολλές. Αντιλαμβάνομαι ότι το είχα πιο εύκολο στο μυαλό μου. Οι εκπομπές γίνονται από τους ανθρώπους που είναι on camera, αλλά αναφέρονται στους ανθρώπους που σε βλέπουν από το σπίτι», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

https://streamable.com/frbg2i

«Έχω πέσει με τα μούτρα στην προετοιμασία της εκπομπής. Μπαίνω στο μοντάζ, ξέρω τα video που θα παίξουμε. Βρίσκω κι εγώ πολλά θέματα. Θα ασχοληθώ αρκετά, αλλά θα αφήσω και τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους. Τώρα έχω λίγο χαλαρώσει», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Για την έκθεσή της λόγω της εκπομπής και τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου σε αυτό είπε: «Παλαιότερα ήμουν πιο φοβισμένη και λόγω της δημοσιότητας της μητέρας μου. Έχω περάσει από πολλά στάδια, από αυτά του να μην μιλάω και να φοβάμαι μην εκθέσω τη μαμά μου. Μου είχε ξαναγίνει πρόταση για τηλεόραση. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να χαλαρώσω και ότι ήμουν έτοιμη να μπω σε αυτήν την αρένα. Τα έβαλα κάτω και είπε ότι κερδισμένη θα είμαι σε κάθε περίπτωση».

Μιλώντας για τις κριτικές που δέχτηκε είπε: «Τα μηνύματα που έπαιρνα από τον κόσμο την πρώτη εβδομάδα ήταν ότι “καλή η χαρά, αλλά είσαι υπερβολική”. Και στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ εκφραστική. Προσπαθώ να ζυγίζω τα πράγματα και να πατάω περισσότερο στη γη. Τώρα με αυτά που βλέπουμε με την πανδημία, λέω “σταμάτα να χαίρεσαι τη ζωή και να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που θα σου σταθούν”».

Τέλος, αναφέρθηκε στον χωρισμό που είχε πριν λίγα χρόνια με τον σύντροφό της Πάνο και είπε ότι για να «ξορκίσει» εκείνη την περίοδο το κακό έλεγε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα. «Κατάφερα πιο πολύ να γελάω παρά να στενοχωριέμαι. Και το αποτέλεσμα είναι ότι είμαστε ξανά με τον Πάνο».

https://streamable.com/59k0ve