Δανάη Μπάρκα: Η επίσημη ανακοίνωση για το «Πάμε Δανάη!» – Ποιος λείπει από την ομάδα της;
Νέα

Δανάη Μπάρκα: Η επίσημη ανακοίνωση για το «Πάμε Δανάη!» – Ποιος λείπει από την ομάδα της;

Δανάη Μπάρκα: Η επίσημη ανακοίνωση για το «Πάμε Δανάη!» – Ποιος λείπει από την ομάδα της;

Το δελτίο Tύπου του Mega

Λίγες ώρες αφότου η ίδια η Δανάη Μπάρκα επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ δίνοντας τα ονόματα των συνεργατών της, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του Mega.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» θα καθίσει ξανά στην καρέκλα της και μαζί της εκτός από τον Άρη Καβατζίκη που παρεμένει σταθερός, θα υποδεχτεί και νέους συνεργάτες.

Μεταξύ αυτών και η Βίκυ Παγιατάκη όπως σας είχε γράψει το Znews.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Mega:

«Η Δανάη Μπάρκα μας συστήθηκε τηλεοπτικά για πρώτη φορά πέρυσι με το «Πάμε Δανάη!», αφήνοντας το δικό της στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και επιστρέφει για δεύτερη χρονιά ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας με τον αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το αληθινό της χαμόγελο.

Σε μία ιδιαίτερη για όλους μας χρονιά, η εκπομπή προσέφερε καθημερινά νότες ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, χωρίς όμως να μένει αμέτοχη στις εξελίξεις. Μέσα από το «Πάμε Δανάη!» αναδείχθηκαν ζητήματα που απασχόλησαν τον δημόσιο διάλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας να καταθέτουν τη δική τους αλήθεια.

Με την ίδια διάθεση και θετική ενέργεια, η Δανάη Μπάρκα θα μας καλωσορίζει από τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πλατό του «Πάμε Δανάη!». Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις.

Αποκλειστικά θέματα, πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν έρχονται από τον Σεπτέμβριο στο «Πάμε Δανάη!», μια εκπομπή με χιούμορ, αισιόδοξη διάθεση και φρέσκια ματιά».

Αυτό βεβαίως που μένει να ανακοινωθεί είναι το πρόσωπο που θα μαγειρεύει στην εκπομπή αφού ο Απόστολος Ρουβάς δεν θα είναι στο team της Δανάης, αλλά και η ώρα προβολής της καθώς το επικρατέστερο σενάριο θέλει το «Πάμε Δανάη» να ακολουθεί την Ελεονώρα Μελέτη.