Δανάη Μπάρκα: «Η Γεωργία και καμία Γεωργία δεν είναι μόνη της εκεί έξω»
Νέα

Δανάη Μπάρκα: «Η Γεωργία και καμία Γεωργία δεν είναι μόνη της εκεί έξω»

Δανάη Μπάρκα: «Η Γεωργία και καμία Γεωργία δεν είναι μόνη της εκεί έξω»

Τα inspirational λόγια της Δανάης Μπάρκα για την 24χρονη που βίασαν στη Θεσσαλονίκη

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένας άνθρωπος (και μια παρουσιάστρια) πολύ ντόμπρος που ό,τι σκέφτεται θα το πει χωρίς να φοβάται.

Το πρωί της Τετάρτης (19/1) με την ομάδα της μίλησε για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, και με τα λόγια της έδωσε δύναμη και σε άλλες κοπέλες που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές να μιλήσουν και να μη φοβούνται.

«Ακόμη και στο όνομά της να μην ήταν το δωμάτιο, ακόμη και μυαλό να μην είχε να κλείσει το δωμάτιο, μιλάμε για έναν βιασμό.

Είτε έχεις στο όνομά σου το δωμάτιο, είτε δεν το έχεις η πράξη είναι ειδεχθής, πρέπει να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε όλο αυτό, και πρέπει να σταματήσουν κορίτσια και αγόρια, να αισθάνονται αμήχανα, φοβισμένα, θύματα», ανέφερε αρχικά η Δανάη και συνέχισε λίγο αργότερα για να προσθέσει:

«Φαντάσου πως κάποιοι σιχαμένοι άνθρωποι έκαναν αυτό το κορίτσι να αισθάνεται ακόμη πιο μόνο του, μέσα στη μοναξιά που ήδη ζούσε.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν δεν είναι μόνη της η Γεωργία και καμία Γεωργία, Γιώργος, Νίκος, κανένας άνθρωπος δεν είναι μόνος του.

Όλοι να είμαστε ενωμένοι, να μην φοβόμαστε, να μη φοβούνται, γιατί αυτή είναι η ανθρωπιά, αυτό είναι η κοινωνία και μόνο έτσι θα καταφέρουμε να είμαστε λίγο χαρούμενοι όσο ζούμε σε αυτόν τον κόσμο.

Μπράβο στη Γεωργία και τη γενναιότητά της».